2-2 när lagen möttes i Ryssland. Då hade vi 2-2 redan efter 45 spelade minuter och Ö 2,5-linan var rättad och klar när klockan stod på 37 minuter i en väldigt underhållande match.
Jag säger inte att det kommer att stå 2-2 i halvtid även den här gången, men däremot att vi har ännu bättre förutsättningar för minst lika många mål den här gången.

Varför?

Jo!

Tabellen:

1. Atletico Madrid 15
2. Bayern München 9
3. Rostov 4
4. PSV 1

Med krysset i Ryssland och det är inbördes möte så är förutsättningarna väldigt glasklara här.
Vinst för holländarna - ja då kliver de förbi och tar platsen till EL - oavgjort eller bortaseger - platsen till Rostov.
Så från matchminut ett till matchminut 90+ så kommer vi ha något lag på Philips Stadion den här kvällen som kommer att stånga sig blodigt för att göra mål. Oavsett ställning i matchen. Oavsett minut. Såvida vi inte har 3,4-0 till något utav lagen, då det andra gänget redan tjurat ihop och packat ihop grejerna - men då är överspelet redan i hamn så det spelar mindre rövare.

PSV hemma är alltid deras offensiva 4-3-3 uppställning som förvisso när de möter ett oerhört mycket bättre lag kan bli ett lite mer 4-5-1. Men glöm den tanken nu när det är Rostov som kommer på besök. Det blir såklart fulla spjäll. Från minut ett.
Vilket knappast gästerna har något emot, skulle jag tro.
De har redan sparkat ut ett annat holländskt lag ur den här turneringen och vet precis hur de ska gå till väga. Det skiljer inga mil hur PSV och Ajax sparkar boll. Och vi såg hur de kontrade sönder ett lag som Bayern nu senast för två veckor sedan.
Kommer dessutom helt skadefritt till Eindhoven och kan säkert ställa till med ett och annat bekymmer för axeltyngda hemmaspelare.

Hur som helst.
2-2 senast. Minst lika fin chans att vi återigen får se MINST tre mål. Med tanke på förutsättningarna ...

This is the stats tab
This is the post tip