Igår satt Barca där den skulle. Fint odds med!

Korten blev miss, rätt att satsa 1 unit med facit i hand. Jag fick svar på min fråga om hur Roma kommer se ut denna säsong. Blir mycket lägre och mer passivt försvarsspel än med Spalletti. 2 Fouls igår i andra halvlek är komedi. Men nog om gårdagen!

Idag blickar vi till Tyskland.

RB Leipzig mot Monaco. Här verkar spelbolagen antingen tro att RB möter Schalke eller att Monaco möter Bayern. Oddsen är helt fel i mina ögon.
RB är fina på hemmaplan och kan störa de flesta lagen med sitt höga tempo. Men idag är man utan Naby Keita som är deras klart bästa spelare. Det finns ingen som kan bryta linjer mellan mittfält och försvar som Keita kan och det kommer synas tydligt idag.

Monaco har en av Europas bästa tränare i Jardim. Han vet vad RB är ute efter idag och det syns tydligt i startelvan där han gör det tjockt i mitten. Jag väntade med detta spel för att se startelvorna och jag ser exakt det jag förväntade mig.
Monaco saknar Lemar idag som är viktig både i spel och fasta situationer. Men Lemar betyder inte lika mycket för Monaco som Keita betyder för RB. Hade Lemar saknats mot Bayern hade jag sagt att det är avgörande. Men inte mot RB. Jag anser att Monaco är ett klart bättre lag.

Jag litar på det lag som förra säsongen levererade mest till mig i CL och tar +0.5. Jag tror Monaco har en bra chans att vinna idag men nöjer mig med att kryss ska räcka med tanke på oddset som man blir bjuden på.

4 Units av 10

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip