Lördagens hetaste match i fotbolls-Europa spelas mellan Champions League finalisterna Real Madrid och Atletico Madrid. Vi kommer att få bjudas på en underbar tillställning som också är ett viktigt derby i Madrid. Inför detta möte har ligaledarna Real Madrid vilat ett stort antal ordinarie spelare. De har gjort allt rätt i sina förberedelser. För att behålla försprånget i tabellen krävs en seger - vilket jag är helt övertygad om att Real Madrid ska klara av två gånger på tre försök. Marknaden har tidigare gått upp och är nu på väg ner, så det är dags att kika närmare på ett spel på en rak etta, en Real Madrid seger.

Under veckans gång, eller rättare sagt sedan den 31:a mars, har det spelats ligamatcher varje dag. Det har varit ett tufft schema för samtliga lag. Zinedine Zidane gjorde ett klokt taktiskt drag i den senaste 4-2 bortavinsten mot Leganes, där han vilade spelare som är med i startelvan. Jag pratat främst om Ronaldo och Bale (som inte fanns med i truppen alls), men även Carvajal, Pepe, Benzema och Modric fick starta matchen från bänken, där vissa av dem gjorde väldigt sena inhopp - allt för att rätt spelare ska vilas inför den stora matchen mot lillebror Atletico.

Efter en trögare period har Atletico Madrid börjat hitta formen igen. De har fem raka segrar i ligan med endast ett insläppt mål. Dock är mötet "borta" mot Real Madrid något helt annat, givetvis. Senast de möttes hade Ronaldo en bra dag på jobbet och stod för matchens samtliga mål i 3-0 segern för Real Madrid. Även om Atletico Madrid nu är ligatrean (efter att Sevilla verkar totalt ha kollapsat) så är det fortfarande en stor skillnad i Spanien mellan Real Madrid och Barcelona - som onekligen spelar i en egen liga för sig - och alla de övriga lagen. Dessvärre för Atletico Madrids del kommer inte anfallaren Kevin Gameiro till start, på grund av lårbesvär, så det lär bli Torres som får hoppa in i stället. I övrigt saknas mittfältaren Nicolas Gaitan och backen Å ime Vrsaljko, men båda är egentligen inhoppare.

Då det är en sak att kunna spela defensivt och försvara sig väl mot Real Sociedad, Malaga och Granada så är det en helt annan sak att komma till Santiago Bernabeu-stadion. Med tolv segrar och tre oavgjorda och noll förlusten har Real Madrid varit det bästa hemmalaget i ligan. De kommer att dominera detta möte också, samt vara förberedda på att Atletico Madrid kommer att satsa och vara vassa på kontringar.

I mitt tycke ska Real Madrid, med sex raka vinster i ligan, på sitt hemmaplan vinna mot Atletico Madrid i minst två gånger av tre försök. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.70 gånger pengarna och lägger ett spel på en Real Madrid seger hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip