Över 1,5 mål i första halvlek mellan Real Madrid och Barca spelas i returmatchen i spanska supercupen.

3-1 till Real i söndags och jag väntar mig en galen returmatch här. Ronaldo är som bekant avstängd, men Modric återkommer för Real, vilket är ett stort plus. Tänkbart lag:

Navas,
Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo,
Modric, Kroos, Casemiro
Bale, Benzema, Isco

Möjligen kan Marco Asensio vara aktuell för en startplats efter ett imponerande inhopp senast. Hela truppen tränade hursomhelst på tisdagen så allt ska finnas tillgängligt för Zidane. Ser otroligt fina ut inför säsongen.

Barcelonas sommar går det att säga mycket om. Att katalanerna möjligen är på väg in i en sämre period resultatmässigt (på grund av misslyckad generationsväxling) är det många i fotbollsvärlden som är inne på. Med Suarez och Messi tillgängliga kan man såklart fortfarande hota alla lag i världen i enstaka matcher, men visst går det att sätta stora frågetecken kring truppen.

Truppmässigt så är det trolgit att Iniesta vilas här för - säsongen är lång och han är inte 25 längre.

Tänkbart lag:

Ter Stegen;
Vidal, Pique, Umtiti, Alba;
Gomes, Busquets, Rakitic;
Messi, L.Suarez, D.Suarez

Real är förmodligen ännu offensivare på hemmaplan. Barcelona har inte laget som kan försvara mot ett riktigt bra motstånd och de måste själva anfalla för att göra målen som krävs för att vända på det här dubbelmötet. Barca skapade tillräckligt med chanser för fler mål än det enda man gjorde senast.

Suarez filmning, Ronaldos röda kort m.m. - mycket ligger och kokar inför den här returen. Jag räknar med full fart framåt redan från start. Särskilt mot bakgrund av det resultatmässiga utgångsläget.

Senast stod det 0-0 i halvtid, trots en hel del målchanser redan första 45 - med normal utdelning tror jag vi kan få se minst två mål redan i första halvlek här.