Båda lagen gör mål och ö2,5 i matchen i Real Madrid vs Borussia Dortmund. Finns under fliken mål - totalt antal mål /båda lagen gör mål.

Lite av ett favoritspel den senaste tiden. Tar hellre det här än ett vanligt överspel, som i nuläget betalar runt 1.50.

Det här blir en ren kamp om vilket lag som tar förstaplatsen. Hur stor fördel detta är återstår att se, flera bra lag kommer sluta tvåa i gruppen också. Men räknar med att båda lagen självklart vill vinna gruppen.

1 Dortmund 5 4 1 0 19-7 13
2 Real Madrid 5 3 2 0 14-8 11
3 Sporting 5 1 0 4 5-7 3
4 Legia Warszaw 5 0 1 4 8-24 1

En del avbräck i båda lagen. Real saknar som bekant framför allt Bale. Har ändå fått in ett par nya spelare som tar ansvar och viktigt för laget är att Modric är hel numera. Tänkbar elva:

Navas -
Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo -
Casemiro - Modric,
Isco -
Vazquez, Benzema, Cristiano Ronaldo

Borussia Dortmund får klara sig utan Götze, Kagawa och Guerreiro. Frågetecken för en småsjuk Reus. Har en vass elva oavset, med Aubameyang i spetsen. Tänkbart lag:

Weidenfeller - Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Weigl, Ginter - Dembelé, Castro, Schürrle - Aubameyang

Motsvarande match i höstas slutade 2-2. Innehöll en mängd chanser. Med tanke på tabelläget känns det som att det kan bli en del mål även här; Dortmund är ett i grunden offensivt lag som alltid hittar många avslut. Real spelar hemma och måste vinna för att plocka hem gruppsegern.

Real har släppt in mål i 14/16 senaste matcherna (alla tävlingar). Att man själva gör mål är väl mer eller mindre spikat. Kryss gör ingen glad.

3-1? 2-2?

This is the stats tab
This is the post tip