En av kvällens stormatcher i Champions League, Real Madrid tar emot Tottenham på Santiago Bernabéu-stadion.
Och jag har en idé om hur första halvleken kan utspela sig!

Tabell:
1. Tottenham 2 2 0 0 6/1 6p
2. Real Madrid 2 2 0 0 6/1 6p

Bortamatch i stora Champions League för hårt kämpande Spurs. Det är oftast skillnad på bortamatch och bortamatch i gruppspelet.
Real Madrid på Santiago Bernabéu väger desto mer, trots spanjorernas aningen trötta start på säsongen så är de klara favoriter här.
Skador och avstängningar på betydande spelare som Ronaldo, Kroos, Benzema och Bale har lett till några poängtapp i ligan, främst på hemmaplan.
Bale missar mötet med hans förra klubb. Målvakten Keylor Navas verkar vara tillbaka.
Nu är Real Madrid på uppgång med fyra raka vinster i alla tävlingar. Komiska är att både Real M. och Tottenham har vunnit med exakt samma resultat mot de två övriga lagen i gruppen. Samma poäng, samma målskillnad alltså.
Vinnaren ikväll på Santiago Bernabéu sitter i en bra position.

Tottenham har haft det tufft ¨hemma¨ på Wembley Stadium. Betydligt starkare har man varit på resande fot i år med 6/6 vinster.
Lite utav en gruppfinal detta. Dags för Tottenham att visa att truppen besitter Europa-kvalité. Det säger även Mauricio Pochettino inför kvällens match.
Ben Davis saknas inför kvällens match, Rose klarar inte heller av en start. Men Dembele och Danny Rose är med. Dele Alli är avstängd, Heung-min Son lär ta en startplats.

Tror det kan rinna iväg i målskörden ikväll. Tottenham bör bli tillbakapressade i framförallt första halvlek, aningen chockade kanske, innan engelsmännen hittar in i matchen.
Spurs har gjort det godkänt bakåt med ett snitt på 0.6 insläppta per match.
Bortalag på Santiago Bernabéu är såklart något annat men tror laget kan stå emot åtminstone i första halvlek. Mot en livad andra halvlek!

SPEL. Jag spelar ¨Flest mål - 2:a halvlek¨ till 1.95 hos bet365 , med 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/Holmbergake

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip