Vinst om United vinner med minst tre mål.
Pengarna tillbaka vid vinst med två mål.
Förlust om United vinner med ett mål eller sämre.

Manchester United är i USA för deras försäsong. Laget mötte LA Galaxy i första matchen på touren för några dagar sedan med 5-2. Mourinhos lag gjorde en bra match kunde rulla in 5-0 efter dryga timmen innan Galaxy kunde tröstmåla två gånger. Han bytte ut hela elvan efter första halvlek och jag förväntar mig att han gör likadant i nattens match.

Real Salt Lake är mitt uppe i säsong och har match mot Portland Timbers redan på onsdag. Handlar såklart om pengar när det gäller att genomföra den här matchen för tränaren vill inte ha någon match egentligen såhär tätt inpå en seriematch. I den lokala tidningen säger tränaren att han ser detta som en härlig upplevelse, men när det gäller själva fotbollen så ska den tas som ett lätt träningspass inför mötet mot Portland. Laget kommer starta med bästa möjliga elva men att bytena kan komma redan efter 30 minuter. Sedan är det spelarna som normalt sett är satta på bänken och utanför matchtruppen som kommer få speltid. Man har dessutom lånat in sju spelare från Real Monarchs för att kunna vila sina egna spelare.

Att United kommer spela med 22 spelare är inte direkt någon nackdel för bredden finns i det här laget. Men att Salt Lake inte tar den här matchen på något större allvar gör att United ska kunna springa hem det här tämligen enkelt.

Man United -2,0 asien @1.725 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip