Det som på förhand ska vara den enklaste matchen i kvällens Europa League är mötet på Estadio Anoeta där spanska Real Sociedad tar emot Vardar från Makedonien. Självklart ska Real Sociedad vinna mötet, men de möter fortfarande ett lag som har kvalat in till Europa League och som inte direkt kommer att tokanfalla för att vinna matchen - utan snarare, som vanligt, köra den andra varianten där de parkerar bussen framför mål. Marknaden har öppnat upp på linan 3,5 mål i matchen med över som en favorit, vilket är inte alls är enig om.

Det har varit en upp-och-ner inledning av La Liga säsongen för Real Sociedad, som började perfekt men fick sedan grus i maskineriet. Senast blev det en 1-2 borta förlust mot Getafe och innan dess endast 1-0 borta mot UE Lleida, i något som kommer att likna kvällens match. Då Real Sociedad kommer att möte Eibar hemma på söndag denna vecka kommer de att vila en hel del spelare i detta enkla möte, för att ha ett så starkt lag tillgängligt som möjligt. Dessutom är inte Real Sociedad något Real Madrid eller Barcelona som har linan 3,5 mål när de har hemmamatcher. Så även om det första mötet slutade med 6-0 till Real Sociedad i Skoplje så ser jag ingen anledning till ett målkalas i detta möte.

Vardar kommer till detta möte med en mållös match borta mot Sileks i ligan. Där hade Vardar svårt att åstadkomma något framåt, vilket de också kommer att ha mot Real Sociedad. Däremot stod försvaret för en helt okej insats, vilket jag hoppas att de tar med sig till detta möte. Här finns det inga poäng för Vardar att hämta, bortsett från omställningar och ett fåtal kontringar, så det är försvar som gäller från start till slut. Cedomir Janevskis 4-2-3-1 uppställning blir snarare 4-5-1 i defensiven när Real Sociedad äger bollen - vilket kommer att ske för det mesta i matchen.

Då Real Sociedad inte på något sätt är ett topplag så ligger linan på över/under 3,5 mål i matchen för högt med fel utfall som favorit. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på under 3,5 mål i matchen till dubbla pengarna hos Sportingbet.

This is the stats tab
This is the post tip