Roma att vinna och hålla nollan synas till 2.15 hos Bethard .

Fjolårets möten:
Roma- Cagliari 1-0
Cagliari - Roma 2-2

Tabell:
4 Roma 15 11 2 2 27:10 +17 35p
14 Cagliari 16 5 2 9 16:27 -11 17p

Roma hemma:
6-0-2 14-7

Form:
F,O,V,V,O

Senaste match:
Chievo Verona - Roma 0-0

Cagliari borta:
2-1-5 6-14

Form:
V,F,F,O,O

Senaste match:
Cagliari - Sampdoria 2-2

Eusebio Di Francesco har gjort ett strålande jobb sedan han tog över tränarposten i Roma. Men Giallorossi har åkt på ett par snöpliga poängtapp på slutet, senast mot Chievo i Verona där målvakten Sorrentino stod på huvudet hela matchen. Offensiven ser ändå fortsatt bra ut med Perotti, Dzeko och El Shaarawy längst fram. Men det har framförallt varit det defensiva spelet som imponerat mest - Roma har tillsammans med Inter och Napoli släppt in minst mål i Serie A.

Positivt har det varit i Cagliari efter att Diego Lopez kommit in som ny tränare i klubben. Mot Samp förra helgen fick man turligt nog med sig en poäng. Cagliari var i stort sett utspelade hela matchen men lyckades vända 0-2 till 2-2 efter att Sampdorias keeper Emiliano Viviano bjudit på en riktigt dundertabbe vid ställning 0-2. Mot Roma kommer det med största säkerhet att bli tufft, det är inte här Cagliari ska ta sina poäng.

Förväntade laguppställningar:
Roma 4-3-3
Perotti Dzeko Schick
Strootman De Rossi Pellegrini
Kolarov Fazio Manolas Florenzi
Alisson

Skadad: Karsdop
Tveksam: Defrel

Cagliari 3-5-2
Pavoletti J. Pedro
Padoin Farago
Barella Cigarini Ionita
Pisacane Ceppitelli Romagna
Rafael

Skadad: Crosta, Dessena, Melchiorri

Litar blint på ett revanschsuget hemmalag som vet att allt annat än tre poäng är ett misslyckande. Defensiven ser som sagt väldigt stabil ut, inte minst Alisson mellan stolparna som nog varit en av Serie As bästa målvakter under hösten. Roma att vinna och hålla nollan till oddset 2.15 känns högt i min bok. Cagliari har mött liknande motstånd på resande fot utan att göra mål - Juventus, Napoli och Lazio har alla tre vunnit och hållit nollan hemma mot Cagliari.

Tippar 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip