Det första mötet slutade 4-2 till Lazio på Olimpico. Vi prickade därmed rätt på överspelet med god marginal. Priserna är inte riktigt lika heta på överspelet inför returen men jag tycker mig ändå ha hittat spelvärde på ett målspel.

Över 2,5 mål + båda lagen gör mål klickas till 1.80 hos Betsson .

Innan det första mötet hade Salzburg inte förlorat en tävlingsmatch sedan augusti. Nu har österrikarna helt plötsligt två raka förluster - 2-4 mot Lazio och 0-1 i helgen mot tabellfyran Lask Linz. Ligan är dock i stort sätt redan avgjord så helgens förlust säger inte speciellt mycket. Anfallsparet Dabour (26/17) och Guldbrandsen (26/7) vilades dessutom.
2-0 krävs för avancemang.

Lazio tog en viktigt 2-1 seger mot Udinese i helgen. Det är tätt om Champions League-platserna i Serie A och till helgen är det Derby della Capitale! Så frågan är hur Simone Inzaghi formerar sig här?
Oavsett hur Inzaghi väljer att formera sitt lag så finns det gott om offensiva vapen, och jag har svårt att se Lazio (som gjort flest mål i Serie A) gå mållös här. Samtidigt måste Salzburg köra gasen i botten - ypperlig matchbild för ett kontringsskickligt Lazio? Det känns så och det luktar även mål om returen.

Lineups (whoscored)

Salzburg 4-4-2

Dabbur Gulbrandsen
Schlager Berisha Haidara Yabo
Ulmer Caleta-Car Ramalho Lainer
Walke

Saknar: Samassekou (24/0)

Lazio 3-5-1-1

Immobile
F Anderson
Lulic Milinkovic Alberto Leiva Basta
Radu De Vrij Felipe
Strakosha

Tveksam: Parolo (29/4)

Stark Lazio-elva enligt whoscored. Gästerna är offensivt inriktade och matchbilden bör passa Inzaghi som handen i handsken. Men Salzburg bör definitivt kunna störa Lazios bräckliga försvarsspel. Inte minst eftersom laget vilade ett par spelare i offensiven i helgen samtidigt som den offensiva pjäsen Hee-Chan Hwang (17/4) är tillbaka från avstängning från det första mötet.
Lägg därtill att Lazio 5/7 senaste matcher har slutet med över 2,5 mål + att båda lagen hittat nät i matchen.

2-1/2-2?

Lycka till vid rygg!




This is the stats tab
This is the post tip