Sampdoria gästas av nykomlingen Benevento som gör sitt första år någonsin i Serie A .

Försäsong:
Cremonese - Sampdoria 0-3
Sampdoria - Hellas 0-1
Man United - Sampdoria 2-1
Swansea - Sampdoria 2-0
Sampdoria - Foggia 3-0 (Coppa italia)

Benevento - Al Hilal 1-1
Frankfurt - Benevento 1-1
Vastese - Benevento 1-3
Benevento - Perugia 0-4 (Coppa italia)

Sampdoria gjorde en bra fjolårssäsong och slutade 10. I år väntar förmodligen ett tuffare år. Spelare som Muriel, Skriniar och Bruno Fernandes har lämnat klubben och istället har laget plockat in ett par unga löften - Caprari, Kownacki i anffalsväg och Nicola Murru i backlinjen. Summas summarum så är det trots allt en helt okej trupp Samp besitter. Det finns en hel del spännande unga namn, inte minst Patrick Shick som gjorde en riktigt stark fjolårssäsong. Quagliarella, Viviano, Barreto, mfl är rutinerade spelare som det fortsatt levererar med garanti på Serie A-nivå.

Benevento slutade 5a i Serie B förra säsongen men lyckades via kval ta sig upp till Serie A. Faktum är att klubben gjorde sin första säsong någonsin i Serie B i fjol vilket gör fjolårssäsongen till ett mirakel. Laget är såklart nederlagstippat. Truppen innehåller få spelare med rutin på Serie A-nivå. En av få spelare med rutin från Serie A är nyförvärvet Andrea Costa som åkte ur förra säsongen med Empoli.

Hemma på Luigi Ferraris är Samp väldigt svårspelade. I den första omgången ställs man mot kanske det svagaste motståndet på pappret. Trots att nykomlingar har en tendens att sprattla till i början av säsonger så har jag svårt att se något annat än hemmaseger. Sampdoria är starka hemma och har på pappret ett betydligt starkare lag, det bör räcka!
Noterbart är att Benevento förlorade med 0-4 hemma mot Perugia i den första omgången i cupen. Knappast något styrkebesked.

Samp -0,75 spelas till 1,89 hos bet365 . Halv vinst på spelet om Samp vinner med uddamålet.

Raka ettan finns till 1,66.

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quatistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip