Sampdoria -1 mål synas hos LeoVegas till 1.72. Alltså pengarna åter om Samp vinner med uddamålet.

Senaste mötet:
Hellas Verona - Sampdoria 0-0

Serie A
6 Sampdoria 23 11 5 7 42:32 +10 38p
19 Hellas Verona 23 4 4 15 22:46 -24 16p

Samp hemma:
8-2-2 27:11

Form:
F,V,O,V,O

Senaste match:
Sampdoria - Torino 1-1

Hellas borta:
2-3-6 13:22

Form:
F,F,F,V,F

Senaste match:
Hellas Verona - Roma 0-1

Förra helgen blev det "bara" push på (Sampdoria dnb). Annars har nog Samp varit de laget under säsongen som genererat mest pengar, i synnerhet på Luigi Ferraris. Innan krysset mot Torino senast hade Giampaolos mannar ett par bra resultat i ryggen - fyra poäng i dubbelmötet mot Roma och en ganska klar 3-1 seger hemma mot Viola. Trots stort intresse kring flera nyckelspelare under januarifönstret så har laget lyckats behålla truppen intakt. Väldigt viktigt då kampen om Europaplatserna är tajt. Atalanta är två och Milan är tre poäng bakom Samp i tabellen.

I slutet av januari stod Hellas för en stor skräll borta mot Fiorentina. Men i övrigt har det inte funnits mycket att hurra över för Verona-klubben. Laget har förlorat 5/6 senaste matcherna och Hellas som är näst sist i tabellen har fyra poäng upp till säker mark. Senast förlorade man mot ett Roma som inte hade vunnit på sju raka matcher, visserligen förlorade Hellas "bara" med 0-1, men det ska sägas att Roma skulle ha punkterat den matchen redan i första halvlek vid normal utdelning. Rutinerade Giampaolo Pazzini (lagets bästa målskytt) lämnade klubben i januari för spel i Levante.

Laguppställningar (La Gazzetta dello Sport):

Sampdoria 4-3-2-1
Zapata
Quagliarella Caprari
Linetty Torreira Verre
Murru Ferrari Silvestre Bereszynski
Viviano

Avstängd: Ramirez, Belec
Skadad: Praet

Hellas Verona FC 4-4-2
Kean Petkovic
Matos Buchel Valoti Romulo
Fares Vukovic Caracciolo Ferrari
Nicolas

Skadad: Cerci, Zaccagni

På Luigi Ferraris håller jag Samp som favoriter mot de flesta lag i Serie A. Mycket talar för att det blir en kort sejour i Serie A för nykomlingarna Hellas Verona. Det är fyra poäng upp till säker mark och formen är bedrövlig bortsett från matchen mot Viola. Svårt att se Hellas ta poäng här, förhoppningsvis vinner Samp med ett par bollar.

3-0,3-1?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip