Tror Schweiz vinner klart mot Nordirland. -1,5 spelas - tvåmålsseger eller mer krävs för att spelet ska sitta.

1-0 till Schweiz i match ett - vilket gör att det här dubbelmötet känns mer eller mindre avgjort. Även om det var en tveksam straff som hjälpte alplirarna senast så var min känsla matchen igenom att de var en klass bättre. Kunde hålla boll och hota motståndarna mer - Nordirland skapade knappt något av värde.

Inte så konstigt heller - Schweiz ska vara en klass bättre. De tog 27 poäng i kvalet till exempel, jämfört med Nordirlands 19. Gick bland annat rent på hemmaplan, där man varit starka en längre period. Inga avstängningar eller nya skador som stör. Alla nyckelspelare är tillgängliga.

Nordirland vann endast mot Azerbadjan och San Marino på bortaplan i sitt kvalspel. Är betydligt starkare hemma än på resande fot. Åkte på skada (Stuart Dallas) och avstängning (Corry Evans) i match ett, så det blir lite ommöbleringar här. Nu är det Nordirland som måste fram och jaga mål, måste som bekant vinna här för att ta sig till VM. Tror det passar det här nordirländska laget väldigt illa att spela i "underläge". Schweiz är ett rätt rutinerat och kvalitatitvt lag - tror de kan utnyttja luckor som uppstår här på ett kliniskt vis.

Och kommer bara ledningsmålet för hemmalaget - då tror jag dammluckorna rämnar lite. Hemmafans som firar en VM-plats, ett bättre hemmalag och ett bortalag som känner att de är out - i det läget kan det rinna på.

Nej, jag tror hemmalaget vinner klart här. Var bättre redan på bortaplan och har nu hemmaplansfördel mot motstånd som är tamare på resande fot.

2/3-0?

This is the stats tab
This is the post tip