Ludwig Augustinssons Sevilla är i högform när de regerande La Liga mästarna Atletico Madrid gästar dem på Ramon Sanchez Pizjuan. Med två raka 1 - 0 segrar i ryggen känns Sevilla riktigt heta och jagar stormakten Real Madrid i toppen av tabellen. Atletico Madrid har med två usla insatser bakom sig i La Liga halkat ner till en fjärde plats i tabellen. Marknaden anser att detta är ett vidöppet möte. Dock har Sevilla varit det bättre laget. I mitt tycke ska de vara favoriter till att dra det längsta strået.

Med en match mindre spelad har tabelltvåan Sevilla åtta poäng upp till Real Madrid - som de för tre omgångar förlorade mot. Därefter har Sevilla lyckats besegra Europa League mästarna Villarreal och hemmastarka Athletic Bilbao - utan att släppa in något mål. Sevilla har haft det starkaste försvaret och släppt in minst mål av alla, nämligen 11 baklängesmål. Erik Lamela, Youssef En-Nesyri, Jesus Navas och Suso är i sjukstugan. Fernando är avstängd. Ivan Rakitic är tillbaka efter en avstängning.

Det är en dunkel form hos Atletico Madrid. Det vanligtvis urstarka försvaret går inte att känna igen. Det har blivit två insläppta mål i de två senaste omgångar, mot nykomlingen Mallorca och ärkerivalen Real Madrid - två möten som Atletico Madrid förlorade. Presspelet var under all kritik mot Real Madrid, som tilläts göra lite som de ville. I försvaret är det frågetecken på Jose Gimenez och Kieran Trippier, som är tveksamma till start, medan Stefan Savic och Sime Vrsaljko är skadade. Likaså Antoine Griezmann.

Sevilla är klart mycket hetare. Då finns det ett värde i att lägga ett spel på en hemmaseger på asiatiskt handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid kryss i matchen. Det blir en förlust vid en Atletico Madrid seger och vinst vid en Sevilla seger.

Speltips Sevilla - Atletico Madrid:
1 asian 0 (samma som Sevilla draw no bet) - odds 1.93 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Ludwig Augustinsson, Diego Carlos, Jules Kounde, Gonzalo Montiel, Ivan Rakitic, Thomas Delaney, Joan Jordan, Alejandro Gomez, Rafa Mir & Lucas Ocampos.

Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Felipe Monteiro, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Thomas Lemar, Koke, Rodrigo De Paul, Yannick Carrasco, Matheus Cunha & Luis Suarez.
---

TV:Helgens bästa tips på Rekatochklart!




This is the stats tab
This is the post tip