Över 2,5 mål & båda lagen gör mål i Sevilla-Liverpool. Mål -> Totalt antal mål/Båda lagen gör mål.

Vill minnas att jag tog samma spel när de här lagen möttes i CL-gruppspelets första match i mitten av september (slutade 2-2 och matchen innehöll förutom ett gäng målchanser även en missad straff). Efter det har Liverpool visserligen hållit nollan två gånger mot Maribor, men det är en sak att göra det mot hela CL:s sämsta lag - en annan att göra det på bortaplan mot ett skickligt spanskt lag. För Liverpools defensiv imponerar verkligen inte, Är motståndet okej så släpper de allt som oftast in mål. Samtidigt är offensiven väldigt vass (bara PSG har gjort fler CL-mål och bara Manchesterklubbarna har gjort fler PL-mål). Är inte heller laget som parkerar bussen, oavsett läge egentligen.

Förutsättningsmässigt: Tabellen ser ut som följer inför den här matchen:

1 Liverpool 4 2 2 0 13-3 8
2 Sevilla 4 2 1 1 8-8 7
3 Sp Moskva 4 1 2 1 8-5 5
4 Maribor 4 0 1 3 1-14 1

Kryss här är med andra ord inget drömresultat, framför allt inte för Sevilla. Mycket talar för att Spartak Moskva står på 8 pinnar när den här matchen börjar (de spelar 18.00). Så jag räknar med två lag som verkligen går för segern vid eventuellt 1-1-resultat.

Sevillas försvar, med Kjaer och Lenglet i mitten, känns inte jättestarkt. Här borde ett Liverpool - med Coutinho, Salah, Firmino och Mane tillgängliga - lätt kunna hota.

Tänkbara elvor:
Rico,
mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero
Krohn-Dehli, N´Zonzi, Banega
Correa, Yedder, Nolito

Pool:

Karius
Gomez, Klavan, Lovren, Moreno
Coutinho, Henderson, Can
Salah, Firmino, Mané

Kan lätt se båda lagen näta här. Och då är vi en bra bit på vägen. Tabellförutsättningarna i kombination med Pools sätt att spela gör att det känns nära till hands med minst ett mål till vid eventuellt 1-1-läge.

1-2/3?


This is the stats tab
This is the post tip