Sevilla ställs emot Man United i åttondelsfinalen. Jag spelar att Sevilla får flest hörnor.

Sevilla kommer med tre segrar i bagaget inför det här mötet mot United. Är vidare i inhemska cupen och ligger på en femteplats i ligan. Spelschemat är tufft för spanjorerna men att ladda till det här mötet på hemmaplan lär inte vara särskilt svårt. Har ett ganska intressant lag med t.ex. Navas, som vi känner igen från den den andra klubben i Manchester. Gillar man hörnor så gillar man denna Navas. Springer på sin högerkant och vill egentligen bara göra en grej - ta bollen ned till kortlinjen och vispa in ett inlägg. Då kommer även hörnorna.

Man United tog sig vidare till kvartsfinal i FA-cupen efter 2-0 mot Huddersfield. Backade hem efter ett tidigt mål och det kunde ha straffat sig för Mourinho. Men kvalitén i Hudds var lite för dålig i avgörande lägena. Mourinho kommer inte att vilja äga allt för mycket boll, för att riskera att åka på kontringar emot sig. Tror man kommer vilja komma hem och ligga rätt och bara försöka få med sig 0-0 för att ha kunna avgöra hemma på Old Trafford.

Sevilla måste våga lite mer i detta första möte än vad United kommer göra. Det är trots allt hemmaplan för Sevilla. Man kan få den här stadium att koka om det börjar bra. Minns i höstas när Liverpool var nere och mötte Sevilla. 0-3 efter en halvtimme blev 3-3 på övertid efter en otrolig andra halvlek av både spelare och fans. Den matchen hade Sevilla över 70% i bollinnehav. Det skulle möjligtvis bli något liknande i den här matchen.

United är inget hörnlag, framförallt inte på bortaplan. Huddersfield vann hörnorna med 9-2 i helgen. Fick endast tre hörnor på Wembley mot Spurs trots att Eriksen gjorde mål efter bara några sekunder.

Jag spelar Sevilla -0,5 hörnor @2.00 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip