Lördagens sista match i den spanska La Liga spelas på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan där Jorge Sampaolis mannar tar emot Valencia. Efter att ha bytt tränare och formation och kommit igång på allvar så ska Valencia ha en bra chans att ta poäng mot Sevilla - som har haft ett tufft schema på sistone.

Jag vill börja med Valencia. Jag vill prata om Cesare Prandelli. En italiensk fotbollsmanager som år 2005 tog över Fiorentina och ledde laget framgångsrikt i ligan och i Uefa-cupen. Efter att ha kommit på en fjärdeplats i ligan ledde han laget till spel i Champions League. Han har andra bedrifter, såsom att ha utsetts till årets tränare i Italien två gånger. År 2009 blev han den tränare i Fiorentina som varit på posten längst, samma år ledde han laget till åttondelsfinal i Champions League. Därefter blev han landslagcoach för Italien, mellanlandade i Galatasaray och nu är han i Valencia för att göra succé.

Sedan Prandelli tog över har Valencia spelat 2-1 borta mot Sporting Gijon, 2-3 hemma mot Barcelona (Messi gör 3-2 målet på straff på övertid), 1-1 borta mot Deportivo La Coruna, 1-2 borta mot Celta Vigo och 1-1 hemma mot Granada. Prandellis offensiva 4-2-3-1 fotboll gör att det är roligt att se på Valencia då mål ramlar in både framåt och bakåt, såsom fallet har varit i samtliga matcher hittills. Inför mötet mot Sevilla har laget inga skador och har dessutom vilat i en veckas tid - så kraft, motivation och potential finns att kriga om poäng.

Sevilla har dock spelat en hel del matcher. Hela tre matcher på elva dagar. Dessförinnan kom det första poängtappet på hemmaplan när de förlorade mot Barcelona med 2-1. Just på hemmaplan är Sevilla starka och plockar på sig många poäng, men det har inte sett så lätt ut denna säsong. I flera av matcherna har de varit i underläge och vänt matchen sent till deras fördel. Detta lär inte bli så enkelt mot en tuffare motståndare som Valencia. I synnerhet efter att ha haft en energikrävande Champions League match i veckan mot Juventus, där Franco Vazquez fick sitt andra gula i 36:e minuten. Sevilla hade då ledningen med 1-0 och fick kriga på ordentligt men förlorade matchen ändå med 1-3. Jag räknar med att vi får se trötta ben i Sevillas lag i mötet mot Valencia.

Samir Nasri kommer inte till spel i kväll. I övrigt är det inga nya skador för Sevilla.

Med tanke på det tuffa spelschemat, samt att Sevilla inte helt har övertygat i sina vinster på hemmaplan ska Prandellis herrar ha en betydligt större chans att åtminstone ta en poäng, om inte vinna, mot något trötta Sevilla, än vad marknaden föreslår just nu. Jag finner ett värde i att Sevilla inte vinner denna match så enkelt och lägger ett X2 spel (på att Valencia tar minst en pinne) till oddset 2.17 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip