Östersund löste X2 rätt säkert och cash in. Silkeborg har sett bra ut på sin nya hemmaplan och tror den fördelen kan avgöra mot Odense i kväll.

Förra säsongen
Silkeborg - Odense 2-1
Odense - Silkeborg 3-1
Silkeborg - Odense 1-1

SUPERLIGAN
7. Odense 8 2 4 2 7:7 10
13. Silkeborg 8 2 1 5 9:12 7

Silkeborg hemma
3 2 0 1 6:4 6

Formen
F, V, F, O, V

Senaste match
AaB - Silkeborg 2-1

Odense borta
3 1 2 0 4:2 5

Formen
O, V, O, F, O

Senaste match
OB - Bröndby 1-1

Superligan är bara åtta omgångar in och serien har inte riktigt satt sig. Intressant är att det inte verkar finnas något riktigt strykgäng i serien i år. Silkeborg ligger näst sist, men det är bara tre poäng upp till OB på sjundeplats. Just Silkeborg har sett bra ut på hemmaplan men inte på bortagräs. Torskade hemma mot Hobro för två omgångar sen, men var skadedrabbat. Torsk även senast mot Ålborg på bortaplan. Men jag tycker att Silkeborg har ett rätt spännande lag och på sin hemmaplan JYSK Arena är det konstgräs. Klar fördel eftersom det inte är många lag i Danmark som spelar på plast.

Odense har visat sig svårslagna, men har svårt att vinna också. Fyra kryss på åtta matcher har det blivit. Jag håller lagen som ganska jämbördiga rent truppmässigt och därför ger jag hemmalaget chansen här. Tycker inte oddsen riktigt speglar lagens kvalitet och hemmaplansfördel.

Preliminära elvor (Tipsbladet)

Silkeborg IF (4-2-3-1): Nørgaard - Gammelby, Flinta, Jakobsen, Sikosek - Sloth, Moro - Skov, Skhirtladze, Okkels - Nilsson

Saknar: Peter Friis Jensen, Alex og Gustav Dahl er fortsat ude med skader.

OB (4-4-2): Grytebust - Laursen, Petersen, Tingager, Barrett Laursen - Nielsen, Thomasen, Tverskov, Greve - Edmundsson, Jacobsen

Saknar: Izunna Uzochukwu (avstängd), Rasmus Jönsson, Mikkel Desler, Frederik Tingager är osäker

SPELTIPS
Spelar Silkeborg draw no bet till fina 2,05 hos William Hill (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip