Andra dagen av challenger series måndag- tisdagomgång. Jag höll mig lugn igår för hade ingen feeling för någonting egentligen. Och ibland kan det vara ett bra beslut. Idag tycker jag mig ha hittat ett spel iaf.

Simoncik - Gilabert

Gårdagens matcher -
Simoncik 3-2
Gilabert 2-3

Simoncik, den rutinerade tjecken, kämpar på. Hade en ganska bra gårdag då han bland annat vann mot Vostes med 3-1. Han har enormt fin träff på bollen när han har en bra dag, lika bra som det kan se stelt ut när det inte stämmer för honom. Likadant kan man bli frustrerad på hans fokus och inställning ibland, men tur det inte är lika ofta som för vissa andra att han har de dåliga dagarna.

Gilabert spelar mer frekvent här. Och en liten besvikelse för min del. Innan första gången han skulle spela här så kollade jag några matcher på youtube med honom och tyckte han såg vass ut, men nja bättre än en mittenskiktsspelare här. Men han är rätt kvick och rörlig med en relativt bra forehand.

Gilabert möter Vrablik innan detta så han är troligtvis utanför slutspelssnacket innan denna matchen. Detta medan Simoncik kanske tom slåss om tredjeplatsen.

Tycker oddsen här stämmer sett till ren nivå på spelet på de båda. Men Simoncik har en bättre form just nu och kommer ha mycket mer att spela för. Därför väljer jag Simoncik här.

1.72 på rak seger för Simoncik tar jag med 2.5/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip