Båda lagen hittade hem i Schweiz - Frankrike igår och nu ska den sista gruppen avgöras. Jag tycker att jag hittat ett nytt spel som ska ha bra chans att kunna rättas grönt.


1 England 2 2 0 0 8-0 6
2 Spanien 2 1 0 1 2-2 3
3 Portugal 2 1 0 1 2-3 3
4 Skottland 2 0 0 2 1-8 0

Eftersom regeln säger att hamnar lagen på samma poäng så är det först inbördes möten som avgör vem som går vidare. Själv tycker jag det är fel och borde istället vara målskillnad. Detta gör att alla lag i gruppen har chans till avancemang även om vi har två storfavoriter i kvällens matcher.

Spanien behöver vinna ikväll för att slippa räkna med att England vinner mot Portugal. England kan förlora med ett mål och fortfarande gå vidare så osäker på hur mycket man verkligen vill framåt och hur mycket energi man vill lägga på den matchen. Spanien har övertygat på mig och tog en säker seger med 2-0 i premiären. Förra matchen mötte man England där Spanien förlorade med samma siffror. England tog ledningen direkt och kunde sedan spela på den genom att backa hem och låta Spanien föra matchen och spela på kontringar. Men Spanien var bra och vann bollinnehavet med hela 74-26. Spanien ställs ikväll mot Skottland som står på noll poäng och måste framåt för att ha chansen att gå vidare. England vann premiären med hela 6-0 mot Skottland. Spanien och England är en klass bättre än vad Skottland är i nuläget.

Skottland förlorade som sagt mot England med 6-0 i premiären. Sedan hade man en jämn match att vänta mot Portugal men förlorade även den med 2-1 och det känns uppgivet i det skotska lägret. Med noll poäng och 1-8 i målskillnad på två matcher ska man i mitt tycke vara utslagna men man har alltså fortfarande chansen och något att spela för ikväll.

Spanien är klassen bättre och finns ingen anledning att lita på England när man själva kan göra jobbet och vinna mot Skottland ikväll.

Jag spelar Spanien -2,0 asien @1.85 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting


This is the stats tab
This is the post tip