Southampton tar emot Liverpool på St. Mary's Stadium under seneftermiddagen.
En speciell match för ett helt gäng Liverpool-spelare som tidigare spelat i just The Saints. Som Sadio Mané, Virgil van Dijk, Adam Lallana, Dejan Lovren, Oxlade-Chamberlain och Nathaniel Clyne.
Liverpool ser fortsatt mycket bra ut framåt och var på vippen att lösa tre poäng hemma mot Tottenham senast. Men då klev assisterande domaren in och hittade en ytterst tveksam straff långt in på stopptiden.
Som Harry Kane sköt in till 2–2.
Innan dess slogs Huddersfield tillbaka med 3–0.
Så det ser bra ut för Liverpool där offensiva trion Roberto Firmino, Mohamed Salah och Sadio Mané är ständiga hot.
Skadeläget är också väldigt ljust, det finns både bredd och djup i truppen.
Om Champions League-matchen nu på onsdag mot Porto stör?
Kanske något.
Men Klopp har försäkrat att allt fokus ligger på den här matchen, det är helt enkelt för tajt i toppen bakom Manchester City för att rotera bort några poäng.
Så jag är övertygad om att inställningen finns där.
Likt Tottenham (slog Arsenal i går) och Manchester City (körde över Leicester).
Southampton har de senaste åren blivit av med sina största stjärnor, och till slut har det börjat märkas. inte minst ser offensiven direkt trubbig ut. Bäste målskytten Charlie Austin, 6 mål, är skadad precis som näst bäste målskytten, överskattade, Gabbiadini.
Längst fram ställs hoppet till Shane Long, 1 mål, som alltid jobbar hårt men som har så svårt att få in bollarna. Nye argentinaren Carrillo, spelat 2 matcher, är intressant men behöver mer tid på sig för att hitta rätt i Premier League.
Nej, Southampton är en okej lagmaskin men helt utan vassa spetsar – sådana lag får svårt att störa Liverpool. Eftersom gästerna ständigt gör minst två mål. Inte sällan tre eller fyra mål.

Spelbolagen som LeoVegas ger 1.80 för den här tvåan och det tycker jag är helt OK!

Troliga startelvor:
Southampton: McCarthy; Cedric, Stephens, Hoedt, Bertrand; Romeu, Lemina; Ward-Prowse, Tadic, Boufal; Carrillo.

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Can, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino

Insats: Medel (Låg/Medel/Hög).

This is the stats tab
This is the post tip