Kortspelet satt bra igår och jag fortsätter på samma spår även idag.

Vinst vid minst fyra kort.
Pengarna tillbaka vid tre kort.
Förlust om det blir två eller färre.

Southampton och Man United har inte mycket att spela för. United kommer ställa hoppet om CL-platsen i Europa League-finalen mot Ajax i Stockholm. Men det är en vecka dit och jag tror Mourinho kommer ställa upp med en bra elva. Skulle man inte göra det så innebär att vissa inte spelar på två veckor innan finalen. Då är det bättre att ställa en bra elva väldigt lik den han vill ha i finalen för sen vila dessa på söndag då det är sista omgången i PL.

Lagen möttes i finalen av ligacupen och det var United som gick vinnande ur den matchen efter en galen 3-2 match. Southampton tror jag kommer vilja ha lite revansch och Man United på hemmaplan vill man alltid vinna mot.

Man United har många spelare som gärna spelar tufft och ligger på gränsen till för tufft. Gäller att visa om man får chansen idag att man ska spela säsongens viktigaste match nästa vecka. Den normala linan i kortspel i PL ligger på Ö3,5. Idag ger man 1.90 på 3,0 och det måste testas.

Men nästan viktigast av allt när man spelar kortspel.

Vem som dömer? Idag är det han som älskar stå i centrum. Mike Dean.
Är ingen favorit hos mig, då det ofta känns som han dömer på känsla. Han tycker han ser något och tvekar inte för att blåsa trots att han inte har uppfattat hela situationen. En av domarna som slänger upp med mest ostskivor av dem alla. Snittar fyra kort per match.

Jag spelar Ö3,0 @1.90 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip