Mästerskapet har nått fram till semifinal.

Spanien ställs emot Italien. Jag tror Spanien ska ha bra chans till att vinna matchen och att få spela finalen.

Spanien - Makedonien 5-0
Portugal - Spanien 1-3
Serbien - Spanien 0-1

Italien - Danmark 2-0
Tjeckien - Italien 3-1
Italien - Tyskland 1-0

Spanien har imponerat såhär långt in i turneringen. Enda laget som vann alla gruppspelsmatcher. Fick en perfekt start med 5-0 mot Makedonien. Spelade mycket fin fotboll mot Portugal och var det vassaste laget när det skulle avslutas. Kunde spela avslappnat och inte ta ut sig allt för mycket men kunde ändå vinna med 1-0. Har världsspelare i truppen vilket ger laget den extra kryddan man behöver för vinna guldet i det här mästerskapet.

Italien förtjänar en semifinalplats men vägen hit har varit betydligt mer krokig än Spaniens. Vann visserligen mot Danmark i premiären med 2-0. Jag tycker dock inte laget imponerade utan ett drömmål, från ingenstans egentligen, blev förlösande och kunde sedan även göra 2-0 när Danmark var tvungna att flytta upp laget. Sedan förlorade laget mot Tjeckien. Inget bländande spel då heller för italienarna och Tjeckien behöver inte ursäkta sig för den vinsten. I sista matchen tog man ledningen efter stort slarv i den tyska försvaret. Ledde med 1-0 i paus och eftersom Danmark ledde mot Tjeckien var båda lagen vidare i Tyskland-Italien. Blev därför ingen direkt lysande andra halvlek utan mycket avvaktande och spelade mest av matchen.

Det delades dock ut väldigt mycket kort mot tyskarna. Det gör att Berardi och Conti är avstängda. Två riktigt tunga avbräck för Italien, där Spanien känns som ett nummer större i den här matchen.

Jag ger Spanien stora chanser att vinna den här matchen jag spelar raka ettan @1.70 hos Unibet med 4/7u.