Lilla slovenska Maribor (1 p) är bara sämst i gruppen och saknar i kväll sitt hjärta centralt i försvaret: Rajčevič.
Det är ett mycket tungt avbräck, han har startat som en form av central libero i samtliga 10 CL-matcher som Maribor har spelat.
Men även med sin backklippa hade det här så klart varit tufft.

Maribor har nämligen sett uselt ut i CL-spelet och förlorat de två sista matcherna mot Liverpool med totalt 10-0! Matchen innan det dubbelmötet mosades man av Sevilla: 3-0.

Spartak Moskva har fem poäng och hoppet om slutspelet lever i allra högsta grad – men då krävs det sannolikt seger i kväll. I senaste CL-hemmamatchen övertygade man stort när Sevilla las på rygg med hela 5-1!

Trots "dubblering" gör Spartak det även bra i ligaspelet och kommer med formen helt på topp: tagit två raka klara segrar i ligan.
Man har mycket klass i brassar som Luiz Adriano, Fernando, sedan ser även en sådan som Zé Luís ut att ha hittat formen genom svarat för flera fullträffar på slutet.

Jag tror ett helmotiverat Spartak tar en bekväm seger här och spelar på att laget vinner med minst två mål till 1.75 hos Unibet .

Spartak Mosca (4-4-2): Selikhov; Zobnin, Tasci, Bocchetti, Kombarov; Melgarejo, Fernando, Glushakov, Promes; Luiz Adriano, Zé Luis.

Maribor (4-2-3-1): Handanovic; Milec, Billong, Suler, Viler; Kabha, Vrhovec; Bajde, Ahmedi, Bohar; Tavares.

Insats: Medel (Låg/Medel/Hög).

This is the stats tab
This is the post tip