St Johnstone har öppnat skotska ligan poängmässigt starkt.
Största anledningen till det är att Michael O'Halloran kommit "hem" på lån till klubben. Han gjorde fem mål på de sex första ligamatcherna.
Michael O'Halloran har sedan gått sönder, och är nu skadad, men hade ändå inte fått spela eftersom han är utlånad av kvällens motståndarlag: Glasgow Rangers.
Efter den fina starten har det gått betydligt tyngre för St Johnstone - har bara en seger på senaste fem matcherna.
Det mot svaga Hamilton.
Utöver det mycket tunga avbräcket på Hamilton (6/5) så saknas även ordinarie backen Richard Foster (7/0) som är avstängd.
Blair Alston (2/0) har varit skadad ett tag och har börjat träna. Men tror inte han alls är redo för en startplats.
Duon Denny Johnstone och David Wotherspoon dras med småskanker, men kan troligen starta.

Glasgow Rangers är ju inte som förr, men är ändå näst bästa lag efter Celtic. Är väldigt starkt på bortaplan: 3 segrar och 1 kryss har man när man lämnat huvudstaden.
Senast vann man borta med 4–1 trots rött kort i den 54:e minuten.
Truppläget är klart mycket bättre än tidigare.
Kenny Miller (7/0), Bruno Alves (6/0), Danny Wilson (2/0) och Niko Kranjcar (3/0) är alla startklara. Samtliga saknades i 4–1-segern – det säger lite om Rangers bredd.
Saknas gör nu endast Jordan Rossiter (1/0), Lee Wallace (5/0) båda skadade samt avstängde Ryan Jack (7/0).
Jag tycker det blåser positiva vindar om Glasgow Rangers, efter flera struliga år, och man har ett fynd i Alfredo Morelos som man hämtat från finska mästarna HJK. Där gjorde han 11 mål på 12 matcher innan Rangers värvade colombianen. I Skottland trivs han lika bra: 6 mål på 8 matcher.
Den vänsterfotade 21-åringen lär snart hamna i Premier League...
Utöver det forwardslöftet är Rangers bra bakåt med ett portugiskt rutinerat mittbackslås: Bruno Alves/Fábio Cardoso. Som innermittfältare gör förre WBA-spelaren Graham Dorrans (8/4) mycket nytta. När nu Kranjčar (3/0) är hel blir kantspelet effektivare.
Jag tror att Glasgow Rangers ganska enkelt avfärdar ett St Johnstone, som alltså saknar sin anfallsstjärna, samt har en del annat strul.
1,65 för den raka tvåan hos bet365 är helt OK.

Insats: Medel (Låg/Medel/Hög).

This is the stats tab
This is the post tip