En rak tvåa spelas hos Bwin till 1.95.

Steaua Bukarest ligger tvåa i den rumänska ligan, två poäng bakom serieledarna Cluj. Ligan hade ett uppehåll på nästan två månader mellan december och februari. Men nu är spelet igång igen och Steaua Bukarest har spelat två ligamatcher sedan dess - vinst med 2-1 mot nästjumbon Metan Medias och senast spelade laget 1-1 mot Cluj. Tungt för hemmalaget är att båda ordinarie mittbackarna Balasa och Planic dras med känningar och ska vara tveksamma för spel mot Lazio. I januari blev Steaua Bukarest av med sin förstamålvakt Florin Nita som gick till Sparta Prag vilket gör att 18-årige Andrei Daniel Vlad vaktar målet.

Lazio och Simone Inzaghi har gjort en strålande säsong sett till vilket spelarmaterial han har att jobba med. Lazio är tillsammans med Inter och Roma med i racet om placeringarna 3-5 i Serie A. Formen har dock svalnat under de senaste matcherna - fyra raka matcher utan seger. Men det ska sägas att man haft ett tufft schema och haft en del stolpe ut på slutet. Känslan är att det här är en perfekt match för att kunna studsa tillbaka. Jag är övertygad om att Inzaghi vill ha ett bra resultat med sig inför returen och kommer att ta den här uppgiften på allvar.

Förväntade laguppställningar:

Steaua Bucharest 4-2-3-1
Alibec
ComanBudescu Man
Pintilii Popescu
Morais Balasa Planic Benzer
Vlad

Tveksam: Balasa, Planic

Lazio 3-4-1-2
Caicedo Anderson
Milinkovic
Lukaku Parolo Murgia Marusic
Radu Felipe Patric
Strakosha

Skadad: Di Gennaro

Immobile väntas vila. Men Lazio har tidigare under säsongen att man kan ösa in mål även utan honom på banan. Ett motiverat topplag från Serie A bör ha goda chanser mot ett lag från Rumänien som dessutom har en del frågetecken i defensiven.

Tippar 1-3, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

This is the stats tab
This is the post tip