Stoke tar emot Liverpool den här onsdagskvällen.

Stoke går lite tyngre för tillfälligt och får det inte att lossna när det gäller poängen. Laget gör många mål men släpper in minst lika många och då blir ekvationen ganska enkel. Faktum är att laget gjort mål i sju raka matcher. Men jag siktar in mig på ett kortspel i den här matchen. Stokes senaste tre matcher i antal kort är inte många. Ett kort senast mot Crystal Palace. Sen har det blivit noll kort för Stoke i de andra två matcherna.

Liverpool är som många vet ett väldigt målglatt lag. Offensiven är strålande och eftersom Mané och Firmino vilades i helgen så kommer dessa två fräscha till den här matchen. Med tanke på att Stoke släpper in mycket mål så har jag kikat länge på ett överspel men tvekat för mycket och därav hoppar jag det. Liverpools senaste tre matcher i PL har, likt Stoke, fått ett gult kort på de tre senaste matcherna trots en jämn fight mot Chelsea.

Så vem dömer den här matchen?
Den äran har Martin Atkinson fått. Den är en väldigt kortsnål domare. Faktiskt den domaren som delar ut minst kort i hela ligan. Dömt nio matcher och endast delat ut 21 gula och ett rött kort. Ett snitt på lite över 2 gula kort per match.

Väldigt mycket tycker jag talar för att vi inte får se så många ostskivor i den här matchen.

Jag spelar under 3,5 kort @1.90 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip