Speltips Stryktipset

SPORT

Fotboll

LIGA

Allsvenskan m.m.

PUBLICERAD

26/05/2017 12:51

post-img

Stryktipset

SPELSTOPP

27/05/2017 16:55

1x2
Jackpot
bet365
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Speltips Stryktipset

Tipsexperten

Tipsexperten

PUBLICERAD

26/05/2017 12:51

PUBLICERAD

26/05/2017 12:51

SPELSTOPP

27/05/2017 16:55

SPORT

Fotboll

LIGA

Allsvenskan m.m.

1
post-img

Stryktipset

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds Jackpot
Tips 1x2
bet365
Gå till bet365
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Stryktipset 27/5

Det är återigen jackpot på Stryktipset, denna gången 10 miljoner. Den sista engelska matchen på ett tag toppar kupongen i form av FA-Cupfinalen. Dessutom finns cupfinaler från Spanien och Tyskland med på kupongen tillsammans med massvis av plockgodis från Sverige.

1. Arsenal - Chelsea 2
Arsenal har missat Champions League för första gången på väldigt länge och fansen är besvikna. Laget gjorde ett bra försök i slutspurten och vann alla fem avslutande matcher men det räckte inte. Nu ska Wenger försöka rädda säsongen genom en seger mot Chelsea i den här FA-cupfinalen. Laget lär dock få det svårt. Superstjärnan Alexis Sanchez är tveksam till start och klubben ska göra ett “late fit test” för att se om han har möjlighet att spela. Chelsea har firat färdig PL-segern nu och kliver in med siktet inställt på dubbeln här. Tränaren har under hela säsongen visat att han är en extremt skicklig taktiker i stormatcher och Chelsea får därför tipset här. Tvåan spikas ner till en riktigt fin procent.

2. Barcelona - Alavés 1
Final i Copa Del Rey. Första mötet av två spelas på Camp Nou och Alaves inställning kommer vara att spela ultradefensivt och hoppas på att få med sig ett resultat som laget kan göra något med i returen. Alaves har självklart stått för en imponerande insats som tagit sig hela vägen hit, även om laget fått en väldigt gynnsam lottning hela vägen. Senast lagen möttes vann Barcelona med 6-0 borta mot Alaves. Så stora siffror får vi kanske inte här men Barcelona vinner. Etta.

3. Frankfurt - Dortmund 2
DFB-pokalfinalen i Tyskland spelas mellan Eintracht Frankfurt och Dortmund på Olympiastadion i Berlin. Frankfurt slog ut Mönchengladbach på straffar i sin semifinal där svenska Branimir Hrgota satte den avgörande straffen. Dortmund slog ut giganterna Bayern i sin semi och gäller som klar favorit här. Senaste tre säsonerna har Dortmund tagit sig till finalen men blivit besegrade och nu ska bara pokalen till de gulsvarta. Tvåan spikas till en trevlig procentsats.

4. Djurgården - AFC Eskilstuna 1
Djurgården kommer från förlust i tvillingderbyt mot AIK och spelar även denna omgång hemma på Tele2. Här möter laget jumbon AFC som ännu inte vunnit en match i årets Allsvenska. Pelle Olssons lag är defensivt inriktat och har lyckats få med sig några kryss tack vare det men spetsen framåt saknas. DIF har sett bra ut under nästan hela säsongen och ska inte kunna förlora den här matchen med skickliga spelare som Engvall, Eriksson och Källström på planen. Djurgården visade dock upp tendenser till att ha problem mot låga kompakta försvarsspel, likt det system som AFC använder sig av så det behöver inte vara dumt att plocka med krysset på ett större system. Etta

5. Norrköping - Halmstad 1
Norrköping tog senast en mycket meriterande seger borta mot serieledande Malmö där laget efter två hörnor vände 0-1 till 2-1 i slutskedet av matchen. Östgötarna ligger nu bara en poäng efter Malmö och har tack vare segern ordentligt med häng på toppen. Nu väntar en hemmamatch för Peking där alla förväntar sig seger. Faktum är dock att matchen kommer lite olägligt och att det skulle kunna komma en reaktionen efter tömningen i Malmö. Halmstad har förvisso bara mäktat med fem mål på sina tio matcher men defensivt kan hallänningarna stänga igen. Den talangfulla 19-årige målvakten Isak Pettersson gjorde senast en bländande insats i Halmstadmålet och spikade igen mot Örebro. Norrköping har haft vissa problem på hemmaplan och bland annat nollat mot Sirius och Sundsvall. Även om Norrköping är massiva favoriter här känns inte krysset som ett långskott och tas därför med som en bra rensare.

6. Kalmar - GIF Sundsvall 1
Kalmar har inte gjort många nöjda såhär långt och ligger i dagsläget på en nedflyttningsplats. Smålänningarna har spelat allsvenskt sedan 2004 men sker inte en uppryckning är risken stor att laget elimineras till Superettan. Här väntar en match laget bara ska vinna om det ska bli allsvenskt spel även 2018. Sundsvall har förvisso gjort det extremt bra i sina bortamatcher och hållit nollan i fyra raka. Nu senast svajade dock defensiven kraftigt när norrlänningarna släppte in fyra mål hemma mot Blåvitt. Kalmar ska ha bra chans till tre poäng här och under 50% är en trevlig spik på smålänningarna.

7. Dalkurd - Åtvidaberg 1
Dalkurd har inte förlorat hemma på Domnarvsvallen på snart en och en halv säsong och lär bygga vidare på den trenden här. Laget är favoriter till seriesegern och är tunga att möta. De är med i toppen av Superettan men vill nog gärna krympa avståndet till Brommapojkarna en aning innan uppehållet i slutet på Juni. Åtvidaberg har det tufft i serien och är ett av flera lag som slåss i botten. Laget har dock sett bättre ut i sina två senaste matcher och fått med sig fyra poäng. Kan de göra en ännu bättre prestation här kanske de kan lösa en poäng. Ettan garderas upp med krysset som rensar bra.

8. Degerfors - GAIS X
Två lag med raden 3-3-3 efter nio omgångar ställs mot varandra uppe i Värmland. Spelmässigt har dock inget av dessa lag imponerat och blir det inte uppryckning finns det risk för kvalspel i höst. GAIS tog förvisso en 1-0 seger senast mot jumbon Gefle men matchen var en av de sämst spelade i år och göteborgarna vann tack vare att Gästriklaget var om möjligt ännu sämre. Degerfors var det spelmässigt bättre laget i sin bortamatch mot Frej men fick bara med sig 0-0 från Täby. Det kommer troligen inte bjudas på någon skönfotboll här och mycket talar för delad poäng. Ettan tas med först efter krysset som kan vara en potentiell chansspik.

9. Norrby - Frej 1
Efter en svag inledning har Boråslaget Norrby gjort det bra och tagit två vinster de tre senaste samt pressat tabelltvåan Helsingborg på bortaplan. Även Frej har gjort det relativt bra efter sina förutsättningar men haft svårt för att knyta ihop säcken och vinna matcher. Lagen har inför matchen bara Gefle bakom sig i tabellen. Mötet är alltså av högsta vikt för att kunna ta sig upp från nedflyttningsträsket. Sett till de senaste insatserna ligger ettan närmast här men detta är extremt svårtippat. Norrby är unga och oberäknerliga. Gardera!

10. Varberg - Falkenberg 1
Hallandsderby mellan två lag som absolut kan vara utmanare till uppflyttning när säsongen summeras i höst. Varberg har varit starka hemma på Påskbergsvallen och slog senast tillbaka GAIS med hela 7-1 här. Senaste omgången slutade dock med 0-3 i baken mot serieledande Brommapojkarna i Stockholm. Falkenberg tog en fin skalp hemma på Falcon Alkoholfri Arena mot Dalkurd och de ex-allsvenska laget har kommit igång på allvar efter en svag start. Även om Falkenberg ska vara det något bättre laget på pappret får ändå Varberg utgångstipset här tack vare sin hemmafördel. Värdemässigt är ettan dessutom ett riktigt bra drag och därför en superspik!

11. Sollentuna - Sandvikens IF 1
Nykomlingsmöte i division 1 Norra. Sollentuna hittade tillbaka till vinnarspåret senast, då seriefavoriten Vasalund bortabesegrades med 1-0. Sollentuna har inlett Div.1 sejouren lysande och ligger trea efter sex omgångar. Nu väntar ett hemmamöte med Sandviken hemma på vallen och då kliver Sollentuna in som ganska klar favorit. Sandviken vann Div.2 norrland i stor stil i fjol men det märks att laget inte riktigt har kvalitén som krävs på den här nivån. Laget har förlorat fem av sina sex matcher och har inte alls sett särskilt bra ut spelmässigt. Senast föll laget tungt mot Västerås på bortaplan. Laget ledde med 1-0 när matchen gick in på övertid men släppte in dubbla mål och förlorade med 2-1. Moralen är låg i truppen för tillfället och här lär de få det tufft igen. Etta.

12. Qviding - Oddevold X
Dessa båda lag har varit etablerade i division 1 södra under en längre tid och känner därför varandra väldigt bra. I år är det Oddevold som har den slagkraftigare truppen och är det laget som ska kunna aspirera om topplatser. Uddevallalaget har dessutom fyra raka matcher utan förlust mot de vinröda göteborgarna. I Göteborg har dock de två senaste mötena slutat med kryss och det är inte helt otänkbart här heller. X2 känns som en bra väg att gå.

13. Utsikten - Karlskrona 1
Ännu en match i division 1 södra. Utsikten från västra Göteborg har en stark trupp med ex-allsvenska spelare såsom George Mourad och Alexander Nadj. Här ställs laget mot nykomlingarna Karlskrona som ligger på samma poäng. Blekingelaget har gjort det riktigt bra såhär långt men har inte alls en trupp i klass med Utsiktens och ska vara nöjda om de kan hålla sig kvar. Ettan där det dessutom finns mycket värde är här given.

Kupongens kassaskåp

Barcelona

Barcelona missade ligatiteln och kommer gå ut och visa att klubben inte tänker gå titellösa den här säsongen. Senast slog laget Alaves övertygande och en stabil seger kan vi räkna med här också. Bergetta!

Varningens finger!

Åtvidaberg

Åtvidaberg har sett förbättrat ut i de senaste omgångarna och även om man möter hemmastarka Dalkurd så finns det viss poängchans. Dalkurd har fem kryss i sina tio senaste hemmamatcher och kan säkert få vissa problem med det forna allsvenska laget Åtvidaberg


Lilla raden 144r

1. Arsenal - Chelsea 1
2. Barcelona - Alavés 1
3. Frankfurt - Dortmund 2
4. Djurgården - AFC Eskils. 1
5. Norrköping - Halmstad 1x
6. Kalmar - Sundsvall 1
7. Dalkurd - Åtvidaberg 1x
8. Degerfors - GAIS 1x2
9. Norrby - Frej 1x2
10. Varberg - Falkenberg 1x
11. Sollentuna - Sandviken 1
12. Qviding - Oddevold x2
13. Utsikten - Karlskrona 1

Stora raden 1152r

1. Arsenal - Chelsea 1
2. Barcelona - Alavés 1
3. Frankfurt - Dortmund 2
4. Djurgården - AFC Eskils. 1x
5. Norrköping - Halmstad 1x
6. Kalmar - Sundsvall 1x
7. Dalkurd - Åtvidaberg 1x
8. Degerfors - GAIS 1x2
9. Norrby - Frej 1x2
10. Varberg - Falkenberg 1x
11. Sollentuna - Sandviken 1x
12. Qviding - Oddevold x2
13. Utsikten - Karlskrona 1

This is the stats tab
This is the post tip

Stryktipset

SPELSTOPP

27/05/2017 16:55

1x2
Jackpot
bet365
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Stryktipset

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds Jackpot
Tips 1x2
bet365
Gå till bet365
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Bajaren -  27 Maj - 11:27
Ser trevligt ut. Men snabb fråga bara. Misstänker att det ska vara en 2a på Arsenal - Chelsea på systemen efter ha läst texten??

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

11:00

25 Apr

Nishioka - Auger-Aliassime

Tennis - ATP Madrid

Auger-Aliassime -4,5

1.81

Idag
Live
handbollstoken

handbollstoken

19:00

25 Apr

Önnered-Ystad

Handboll - Handbollsligan

Önnered dnb

2.10

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

25 Apr

Västerås - Mjällby

Fotboll - Allsvenskan

1

2.30

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

19:00

25 Apr

Superboosten med Hajper

Fotboll - Flera ligor

Trippelkombo

10.00

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

19:00

25 Apr

Lelles Fantasytips - omg 5

Fotboll - Allsvenskan

Dubbelkombo

4.03

Idag
Live
Stahren

Stahren

19:00

25 Apr

Kalmar - GAIS

Fotboll - Allsvenskan

Båda lagen gör mål

1.88

Idag
Live
Stahren

Stahren

19:00

25 Apr

IFK Norrköping - Elfsborg

Fotboll - Allsvenskan

Över 2.5 mål

1.80

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

25 Apr

Halmstad - Hammarby

Fotboll - Allsvenskan

Under 2,5 mål

1.88

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

25 Apr

Djurgården - Malmö

Fotboll - Allsvenskan

Över 2,5 mål

1.92

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

19:30

25 Apr

Rögle - Skellefteå

Ishockey - SHL

1

2.14

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

25 Apr

Brighton - Manchester City

Fotboll - Premier League

2 asian -1,5

2.05

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

01:00

26 Apr

Tampa Bay - Florida

Ishockey - NHL

1 inkl ot och straffar

1.93

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

11:00

26 Apr

M. Navone - H. Rune

Tennis - ATP Madrid

Rune 2-0

2.00

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:30

26 Apr

Bochum - Hoffenheim

Fotboll - Bundesliga

Hoffenheim +0.5

1.72

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

25 Apr

Topptipset Tips 25/4 Fotboll
324 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

25 Apr

Topptipset Tips 25/4

Fotboll

324 kr