Har hittat ytterligare ett bra spel som jag gillar i dagens Premier League.

Att båda lagen gör mål mellan Sunderland-Leicester.

Tre senaste matcher:

Liverpool-Sunderland 2-0
Sunderland-Hull 3-0
Bournemouth-Sunderland 1-2

Leicester-Middlesbrough 2-2
Leicester-Club Brugge 2-1
Watford-Leicester 2-1


Sunderland kommer från en väntad förlust mot Liverpool förra helgen men innan det blev det två segrar mot två tuffa konkurrenter om att hålla sig kvar den här säsongen. Anfallsparet ser väldigt bra ut med Defoe och Anichebe. Laget har gjort 6 mål i dom 4 senaste matcher och det intressanta är att det är bara dessa två som gjort målen. 3 gjorda mål var har man stått för och betydelsen för dessa två är enorm för att Sunderland ska få framgång.

Leicester ligger på en 14:e plats i tabellen och defensiven ser långt ifrån så stabil som den gjorde under förra säsongen. Mittbacksparet Morgan och Huth ser inte så självsäkra som man gjort utan påminner mer om ett nervöst par som inte hänger med när det gå i djupled och är det något Jermain Defoe är känd för så är det väl just att kunna springa ifrån sina försvarare. Schmeichel är fortsatt skadad och även den sittande mittfältaren Danny Drinkwater, som får ta ett ännu större ansvar då Kante gått till chelsea, är avstängd och kommer inte heller till spel i dagens match.

Sunderland på hemmaplan lär lösa minst 1 boll här och Leicester som nuförtiden nästan bara spelar målrika lag bör också göra 1 mål här. I Leicester 7 senaste matcher har det här spelet suttit i 6 av dom matcherna.

För min egen del så har jag 5 raka vinster här på RoK och det hoppas jag fortsätter med 2 nya spel denna fina lördag.

Jag spelar Båda lagen gör mål @1.72 hos Nordicbet med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip