I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Sist så satte vi trippeln till 10x pengarna när vi fick in båda lagen gör mål mellan IFK Norrköping-Elfsborg, Västerås SK att vinna hemma mot Mjällby och -1.5 på Man City borta mot Brighton.

Den här veckan boostar Hajper upp trippeln från 5.80 till fina 7.25!

1.
Premier League
Tottenham - Arsenal
Söndag 15:00
Spel: 2

2.
Allsvenskan
Djurgården - Gais
Söndag 16:30
Spel: 1 -1.5

3.
Premier League
Nottingham - Manchester City
Söndag 17:30
Spel: 2

Intensiv söndag!

Vilken otrolig slakt det var när Arsenal tog emot Chelsea på Emirates. 5-0 (!!) och det kunde blivit ännu större siffror. Artetas Arsenal ser verkligen ut att ha prickat formen igen efter en sämre period där man såg ut att spela bort sig från guldstriden (torsk 0-2 mot Aston Villa) men svarade sedan med trepoängare mot Wolves (2-0) och Chelsea.
Med en närmast skadefri trupp är det dags för derby igen, denna gång på bortaplan mot Tottenham. Ett lag med svajig form och som Arsenal brukar ha ganska lätt för.
Spurs fick verkligen ett slag i ansiktet borta mot Newcastle senast där man torskade med hela 4-0. Och med den matchen bakom sig har jag svårt att se det lagets självförtroende på topp till detta möte. Jag tror att man har väldigt stor respekt för Arsenal i detta möte. Spurs har häng på Champions League-plats men Arsenal har ett guldrace att gå för och båda har således lika mycket press på sig i mina ögon.
Jag tror att Havertz, Ödegaard och grabbarna löser det här mot ett Spurs med sämre självförtroende och fler skador.

Spel: 2

***

Vi bryter av med ett spel i Allsvenskan. Djurgården har två raka tunga torskar mot AIK i Solna och hemma mot Malmö FF, efter ett ifrågasatt rött kort på Tokmac. Malmö FF har väl typ redan vunnit Allsvenskan känns det som men Djurgården håller jag fortfarande som det näst bästa laget. Och det är dags att börja visa det igen genom att studsa tillbaka hemma mot nykomlingen Gais. Ett lag som har gjort det bra så här långt men som jag tror väger lite för tunt mot ett högt pressande Djurgården som verkligen vill ha tre pinnar. DIF får klara sig utan avstängde Tokmac samt att mittbacken Tenho klev av sist och lär få stå över.
Gais vann ganska rättvist borta mot Kalmar men det är ett motstånd som spelar med hög risk utan att allt sitter ihop. Här kan jag inte se hur Gais individuella kvalitet skulle räcka till även om Djurgården saknar och roterar några namn inför cupfinalen mot MFF nästa vecka.
Jag tror på en bekväm DIF-seger med två mål eller fler.

Spel: 1 -1.5

***

Sist ut att starta på söndagen är Manchester City borta mot Nottingham. Kör man över Brighton ett par dagar innan så har jag svårt att se hur de inte ska vinna mot Nottingham som inte är bättre. City har som sagt ett guld att spela för och ligger just nu bakom Arsenal men har samtidigt spelat färre matcher. Vinner man sina hängfajter är guldet helt i egna händer och även utan skadade Håland så presterade laget på topp senast. Foden med två nya mål och De Bruyne och Alvarez gjorde de andra. Matchen var över tidigt och Pep kunde göra en hel del byten för att spara på krafterna i andra halvleken. Forest har inte vunnit någon av sina tre senaste matcher, det ska dock sägas att man varit svåra att knäcka på hemmaplan och lag som Liverpool och Arsenal har fått slita för att vinna med uddamålet. Trots det känner jag att City helt enkelt är för bra och i för bra form inte minst. Forest har kontraktet att spela för och ligger nätt och jämnt på säker mark, men just den här söndagen blir City numret större.

Spel: 2

Sammanlagt odds för denna trippel blir 7.25 - en fin oddsboost från Hajper som ni hittar direkt genom länkarna till " Superboosten " här i tipset.

Lycka till!

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip