Spelet: Andreas Granqvist målskytt i matchen.

Spelbolagen tror att Sverige vinner den här matchen med runt 4 mål. Jag är inne på att det kan bli lite tajtare än så.
Hur som helst så är alla övertygade om att Sverige kommer att äga bollen mycket, och pumpa på mot ett betydligt svagare Luxemburg.
Sverige kommer också försöka att jaga så många mål det bara går – även vid 2–0 och 3–0 (går ju som alla vet ett målskillnadsrace mot Holland).
Jag bygger mitt spel på just det här. Att Sverige kommer pumpa på framåt och på så vis även få en hel del fina fasta situationer som frisparkar och framför allt hörnor. Där är vår spelande mittback Andreas Granqvist stark. Både med huvudet, men även med fötterna.
Sedan är sannolikt ”Granen” vår första straffskytt. Gjorde mål på straff senast mot Vitryssland och borde få chansen även om en sådan som Guidetti alltid är sugen (om han är inne på planen). Men det lutar så klart starkt åt att ”Granen” tar eventuella straffar.

Med tanke på förväntad matchbild, Sverige bör vara en hel del inne i boxen, är faktiskt chansen til straff ganska vettig. Det gör heller ingenting att det är fullsatt med svenska fans på Friends...

Unibet ger 6,75 på att Andreas Granqvist gör mål i matchen och det blir mitt spel i den här matchen. bet365 ger 6.00 vilket också är klart spelbart.

Förväntad startelva Sverige:
Robin Olsen: Mikael Lustig, Victor Nilsson-Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson: Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Jakob Johansson, Emil Forsberg: Ola Toivonen, Marcus Berg. 

Insats: Låg (låg/medel/hög).

This is the stats tab
This is the post tip