Swansea ställs inför en av säsongens tuffaste matcher.

Laget tog en enormt viktig seger i helgen när West Brom besegrades hemma med 1-0. Bony gjorde enda målet i den 81:a minuten. För att hitta en segern till för Swansea får vi gå tillbaka till den 14:e oktober. Ser långt ifrån bra ut för Clements lag. Gylfi Sigurdsson lämnade till Everton och hans kvalité saknas. När jag jämför bottenlagens elvor så kommer jag fram till att Swansea har en utav de svagaste.

Vad ska stoppa Manchester City?
Efter helgens derbyvinst på Old Trafford så leder man serien med elva poäng. Laget har tagit otroliga 46 av 48 poäng så här långt i PL. Med tanke på truppen som Pep har att laborera med så har jag svårt att se att laget ska kollapsa. Aguero fick inte en minut i derbyt, och det säker ganska mycket om bredden i den här truppen. Lär vara sugen att få spela i den här matchen.

Det är bara tre dagar sedan derbyt avgjordes och visserligen är inte uppladdningen helt optimal men det är något Pep och hans gäng är vana vid och han kommer inte låta sina spelare komma hit och vara mätta utan det ska bli tre nya poäng för att försöka öka avståndet ytterligare. Gör City jobbet mot Swansea så tror jag det här kan rinna iväg för serieledarna.

Jag spelar Man City -1,5 @1.71 hos Bethard med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip