Tottenham vinst spelas till 1.72, möter Swansea på Liberty Stadium. Swansea har aldrig vunnit mot Tottenham på Liberty och jag har svårt att se den trenden brytas på onsdagskvällen. Senast 5-0 för Spurs på hemmaplan. De 11 senaste mötena har slutat med 9 vinster för Tottenham.

Tabell:
2. Tottenham 29 18 8 3 57/21 62p W L W W W W
17. Swansea 29 8 4 18 36/63 28p W L W L L D

Tottenham vann i helgen borta mot Burnley med 0-2. Det var lagets fjärde raka vinst i ligan, eller 5/6 vinster. Trodde att Burnley, som har spelat fint på hemmaplan den senaste tiden, skulle bjuda upp till en mer jämn match men Tottenham stod starka i form utav Eric Dier och Son Heung Min som målskyttar. Jagar nu Chelsea i toppen av tabellen, serieettan som tappade poäng hemma i helgen mot Crystal Palace (FT 1-2). Nu 7 poäng efter med 9 omgångar kvar. Inte helt omöjligt det! Ställs också idag mot Man City, risk för poängtapp, vilket säkert ökar Tottenhams driv.

Får tyngre och tyngre skadeproblem på viktiga spelare. I dagarna stod det klart att Harry WInks troligtvis missar resten av säsongen. Danny Rose och Harry Kane är på tillbakagång men denna match kommer för tidigt. Även Erik Lamela. Wanyama frågetecken än efter matchen mot Burnley.

Swansea kämpar på i botten med en poäng från nedflyttningsplats. Saknar lagets viktigaste spelare i form av Llorente (11 mål). Han är påväg tillbaka men onsdagens match kan komma för tidigt. Swansea är obesegrade i deras fyra senaste hemmamatcher, spelade senast lika mot Middlesbrough. Har dock misslyckat att vinna någon av deras tre senaste ligamatcher.

Wayne Routledge missar onsdagens hemmamatch mot Spurs pga personliga skäl. Rangel, Dyer och Britton är fortsatt skadade. Ayew, Llorente ersättare har gjort det mindre bra i spanjorens frånvaro, som troligtvis fortsätter på topp.

Tottenham har fått kontakt med serieettan Chelsea efter helgens omgång. Nu gäller det att lägga i några växlar, chansen finns och jag tror Spurs tar den. Tycker man ser klart hetare ut än Swansea och har goda chanser till poäng, oavsett bortaplan här. Spurs med 0-5 i målskillnad i de två senaste bortamatcherna.

Tror på en målsnål match också. Spurs & U2.5 finns till 4.00x.

SPEL: Jag spelar Tottenham vinst till 1.72 hos bet365 , med 1.5/5.

/0-2

www.sppreadsheet.se/holmbergake1617

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip