En match i Serie A ikväll - Torino gästas av Atalanta 20:45 på Stadio Olimpico i Turin.
Jag spelar Torino +0 eller (Torino draw no bet) till 1,90 hos bet365 . Alltså pengarna åter om matchen slutar kryss.

Tabell:
10 Atalanta 14 5 4 5 20:18 +2 19p
11 Torino 14 4 7 3 18:20 -2 19p

Torino hemma:
2-3-1 10-7

Form:
V,O,O,O,V

Senaste match:
Torino - Carpi 2-0

Atalanta borta:
0-2-4 5-12

Form:
O,O,F,V,V

Senaste match:
Atalanta - Benevento 1-0

Mycket intressant möte ikväll. Varken Torino och Atalanta har riktigt presterat på den nivån man förväntade inför säsongen. Båda lagen spelar en bra fotboll med kvalitetsspelare framförallt i offensiven.

Torino har bara förlorat 3 matcher på de 14 inledande omgångarna, men kryssen har varit alldeles för många för att Torino ska vara nöjda med sin poängskörd under höstsäsongen. Laget hade en tuff period när skyttekungen Andrea Belotti var skadad, men sedan han kom tillbaka i slutet av oktober är faktiskt laget obesegrade. Två vinster och tre kryss visar det fem senaste matcherna och det måste ändå ses som ett steg i rätt riktning - kryssen har varit mot Inter och Milan på San Siro, och mot Chievo Verona som man borde ha vunnit inte minst med tanke på Belotti brände en straff i slutskedet av matchen.

Atalanta var fjolårets positiva överraskning. Men nu har det gått tyngre, dubbelspelet med Europa League har förmodligen varit en bidragande faktor till det, dessutom lämnade ett par viktiga kuggar i somras - Kessié och Conti till Milan och Caldara till Juventus. I Europa League har det dock gått riktigt bra, med en omgång kvar av gruppspelet är det Atalanta och franska Lyon som gör upp om förstaplatsen i gruppen.

Förväntade laguppställningar:
Torino 4-3-3

Ljajic Belotti Falque
Obi Rincon Baselli
Ansaldi Burdisso N'Koulou De Silvestri
Sirigu

Atalanta BC 3-4-1-2

Gomez Petagna
Kurtic
Spinazzola Cristante Hateboer Freuler
Masiello Caldara Toloi
Berisha

Inga skador eller avstängningar i något av lagen.

Oddsen är nästintill helt jämna men jag vill slå ett litet slag för Torino här. Formen är helt klart uppåtgående och det finns enorm offensiv kvalitet i laget, tridenten Ljajic-Belotti-Falque är fruktad av alla lag i Italien. Atalanta har haft stora problem på resande fot - fortfarande utan seger och endast två inspelade poäng. Bergamo-klubben vann senast utan att på något sett imponera med 1-0 hemma mot bottenlöst usla Benevento, knappast något att skryta med.

Svårt att se Atalanta ta tre pinnar här helt enkelt. Toro +0 synas till 1,90.

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip