Lördagen sparkar igång 12:30 med en lunchmacka från Italien. Torino gästas av Bologna och bortalaget +0,5 mål (samma spel som X2) spelas till 1.81 hos Bethard .

Senaste mötet:
Bologna - Torino 1-1

Serie A
10 Torino 19 5 10 4 25:27 -2 25p
12 Bologna 19 7 3 9 23:27 -4 24p

Torino hemma:
2-5-2 12:11

Form:
F,V,O,O,F

Senaste match:
Juventus - Torino 2-0

Bologna borta:
5-0-4 11:10

Form:
O,F,F,V,F

Senaste match:
Bologna - Udinese 1-2

Två mittenlag som drabbar samman. Torino med två pinnars försprång i tabellen har spelat ett derby mot Juventus i Coppa Italia tidigare i veckan och det blev förlust, som väntat. Mer oväntat var att den Torinos gamle frisparksspecialist till tränare Siniša Mihajlović fick sparken efter matchen mot Juventus. Visst finns det mer att önska utav Torino, men att Mihajlović skulle få kängan efter matchen mot Juventus var det nog inte många som trodde.
Gästerna Bologna förlorade snöpligt dagen före nyårsafton med 1-2 hemma mot Udinese, en match där man förtjänade mer. Hemma på Dall'Ara har resultaten varit mindre smickrande, men istället har bortaspelet varit riktigt bra. Bologna har lika många segrar på resande fot den här säsongen som lag som Inter och Roma.

Lineups (La Gazzetta dello Sport):

Torino 4-3-3

Berenguer Niang Falque
Baselli Rincon Obi
Molinaro Burdisso N'Koulou De Silvestri
Sirigu

Skadad: Ljacic (KEY), Ansaldi, Belotti (KEY), Lyanco, Edera, Barreca

Bologna 4-3-3

Di Francesco Destro Palacio
Donsah Pulgar Poli
Mbaye Helander Gonzalez Torosidis
Mirante

Avstängd: Masina

Känslan är här att bortastarka Bologna bör ha goda chanser på att plocka minst en poäng. Torino har som sagt spelat Coppa Italia för tre dagar sedan samtidigt som Bologna fått en veckas vila. Dessutom saknas superviktiga Adem Ljajic och Andrea Belotti i hemmalagets anfallstrio vilket är två stora avbräck. Samtidigt som Bologna fått tillbaka Federico Di Francesco och Rodrigo Palacio från sin frånvaro.
Torino har bara vunnit två av sina nio hemmamatcher den här säsongen, och vi räknar inte med att den statistiken bättras på när ett av seriens för stunden bästa bortalag kommer på besök.

X2 är taget alla dagar i veckan till priser runt 1.80.

Tippar 0-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip