Raka ettan på Torino spelas till 1,87 hos Bethard .

Fjolårets möten:
Chievo - Torino 1-3
Torino - Chievo 2-1

Tabell:
8 Torino 12 4 5 3 17:19 -2 17p
11 Chievo 12 4 4 4 14:19 -5 16p

Torino hemma:
2-2-1

Form:
O,F,F,V,O

Senaste match:
Inter - Torino 1-1

Chievo borta:
2-2-2

Form:
O,V,F,F,O

Senaste match:
Chievo - Napoli 0-0

Torino visade tidigt att man hade kvalitéer att kunna utmana om Europaplatser. På de fem inledande matcherna vann Turin-klubben tre och spelade oavgjort i två. Men efter derbyförlusten mot Juventus och framförallt skadan på Andrea Belotti så har det gått tyngre. Nu är Belotti tillbaka och han fick även spela från start på Friends Arena - Italien visade sig långt ifrån sin bästa sida (tackar för det), men Belotti var väl en av få som ändå snuddade på en "okej" insats.
Formen var uppåtgående innan landslagsuppehållet - vinst hemma mot Cagliari och matchen efter blev Torino det första laget att plocka poäng på Giuseppe Meazza mot Inter.

Ett ålderstiget Chievo gör som laget ofta gör - svårslagna hemma på Bentegodi och poängen plockas ofta mot de sämre lagen. Senast hemma mot Napoli tog laget ett stark poäng, men det ska sägas att det var mot ett hårt matchat Napoli som hade spelat mot Manchester City tidigare i veckan. I övrigt har Cheivo haft det tufft mot "de bättre lagen" - klara förluster mot Juventus, Milan och Samp.

Förväntade laguppställningar (La Gazzetta dello Sport):

Torino 4-3-3

Ljajic Belotti Falque
Baselli Rincon Obi
Ansaldi Lyanco N'Koulou De Silvestri
Sirigu

Skadad: Barreca, Bonifazi

Cheivo 4-3-1-2

Ingelse Meggiorin
Birsa
Hetemaj Randanovic Castro
Gobbi Gamberini Tomovic Cacciatore
Sorrentino

Skadad: -

Hemma i Turin hade jag trott att Torino skulle vara större favoriter, priser runt 1,75 hade känts mer rimligt i min bok. Torino har ett bättre lag och det bör skilja ett par placeringar mellan lagen när säsongen summeras. Torino har en av Italiens mest fruktade offensiver Ljajic - Belotti - Falque, som definitivt bör kunna såra Chievos ålderstigna backlinje. Defensiven har varit ett genomgående problem i Verona-klubben då laget har mer eller mindre fallerat i flera matcher. 0-0 senast mot Napoli var ett undantag.

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip