Sista omgången i den Italienska Serie A där Torino tar emot Sassuolo i en match som i sig poängmässigt inte betyder något. Då Torino har en formkurva som pekar neråt och Sassuolo en formkurva som pekar uppåt så finner jag det intressant att kika närmare på ett spel där Sassuolo åtminstone ska ta en poäng i matchen till över dubbla pengarna.

Även om Torino har gjort en godkänd säsong och kommer att parkera på den övre halvan, så har det sett ut bedrövligt i de sista två matcherna. De har en bortaförlust med 1-2 mot Genoa och en 0-5 hemmaförlust mot Napoli. Hela sju insläppta mål och ett mål framåt mot motståndare där Torino i alla fall inte borde ha släppt in det antalet mål. Dessvärre är detta något Torino är duktiga på, alltså, att släppa in mål. Vi får gå tillbaka till den 8:e januari för att hitta en match då Torino inte släppte in något mål - då var det just i det mållösa mötet borta mot Sassuolo. När det möts nu igen så är formen urusel hos Torino så jag räknar starkt med att Torino även i detta möte släpper in ett och ett annat mål bakåt.

Inbördes har inte Torino lyckats besegra Sassuolo på de fyra senaste matcher. Där har tre av dessa slutat oavgjort och Sassuolo har alltså vunnit ett möte (på bortaplan, den 24:e april 2016). Torino har svårt mot Sassuolo och kommer även att ha det nu när de har hittat en fin form.

Sassuolo är obesegrade på de sju senaste matcherna. Det tycker jag säger en hel del om var laget befinner sig formmässigt. Om vi håller oss till de två senaste matcherna även när vi granskar Sassuolo så såg spelet riktigt bra ut i vinsterna, hemma mot Cagliari med 6-2 och borta mot Inter med 2-1. Sassuolo har gjort åtta mål på de två senaste matcherna och till följd av deras offensiva och attraktiva spel har det givetvis även släppts in några mål bakåt. Det gör dock inget, med tanke på att Sassuolo har hittat en riktigt stabil målform. Mål har de gjort i sina nio senaste matcher och mål, det kommer de att göra även mot Torino.

Marknaden är på väg uppåt på en Torino seger. I mitt tycke är det fortfarande en hel del värde på att Sassuolo ska åtminstone ta en poäng (om inte även vinna matchen). Oddset på Torino borde ligga på över 2.20 i odds, enligt mig. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på X2 på Sassuolo till 2.12 i odds hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip