Raka ettan spelas på Torino på söndag 18:00 när man gästas av Sassuolo.

Fjolårets möten:
Sassuolo - Torino 0-0
Torino - Sassuolo 5-3

Premiärmatch:
Bologna - Torino 1-1
Sassuolo - Genoa 0-0

Torino har ett spännande lag som bör kunna placera sig på den övre halvan av tabellen. Offensiven ser intressant ut med - Falque, Ljajic och Belotti som håller hög kvalitet. Joe Hart har gjort sitt mellan stolparna för Turinklubben men han har man ersatt med Sirigu som kommer från PSG.
I premiären mot Bologna gjorde Torino en stark insats. Torino var det bättre laget och faktum är att man gjorde regelrätt 1-2 mål men det dömdes felaktigt bort för offside.

Sassuolo har också en rätt spännande trupp men det lär ta ett par matcher innan nye tränaren Bucchi har satt spelet. I sommar tappade man den hyllade tränaren Di Francesco som lämnat för Roma. Di Francesco har även plockat med sig viktige Defrel och Pellegrini till sitt nya Roma.
Premiären mot Genoa var en blek tillställning. Inget av lagen imponerade och det blev delad pott vilket kändes ganska rättvist även fast Genoa hade mer utav spelet.

Förväntade laguppställningar:
Torino 4-2-3-1

Belotti
Berenguer Ljajic Falque
Obi Rincon
Molinaro Moretti N'Koulou Zappacosta
Sirigu

Skador: Boyé, Lyanco, Valdifiori
Tveksam: Baselli

Sassuolo 4-3-3

Politano Falcinelli Berardi
Duncan Magnanelli Sensi
Peluso Cannavaro Acerbi Lirola
Consigli

Skadad: Marson, Dell'Orco

Raka ettan här känns spelvärd till priser runt 1,70 i min spelbok. Torino slutade på den övre halvan förra säsongen och bör kunna göra det även den här säsongen. Truppen ser spännande ut och man har fortfarande kvar Belotti som förmodligen var Italiens hetaste anfallare i fjol. Premiären var även ett styrkebesked rent spelmässigt och man "borde" även fått med sig samtliga poäng från Bologna.
Sassuolo känns mer svårbedömda speciellt inledningsvis under den nya tränaren Bucchi. Det lär säkert ta ett tag innan laget hittar rätt under sin nye tränare.

Kort och gott, det här ska Toro vinna.

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka tilL!

This is the stats tab
This is the post tip