Granada hämtade upp 0-2 till 2-2 borta mot Malaga med en man mer - och spel in till 2,15. Gött! Snabbrekar Spurs mot Chelsea med tanke på tidig avspark. Tror på en tajt match mellan två (normalt) defensivt skickliga lag.

Förra säsongen
Chelsea - Spurs 2-0 (ligacupen)
Spurs - Chelsea 5-3
Chelsea - Spurs 3-0

Premier League
5. Tottenham 13 6 6 1 24 11 13 24
15. Chelsea 13 4 2 7 17 23 -6 14

Spurs hemma
7 4 3 0 14 5 15

Formen
V, V, O, V, V

Senaste match
Qarabag - Spurs 0-1

Chelsea borta
6 1 1 4 7 13 4

Formen
V, V, F, V, F

Senaste match
Maccabi Tel Aviv - Chelsea 0-4

Har det lossnat för Chelsea nu? Njao, vi får väl se men de har i alla fall tagit två raka segrar. 1-0 hemma mot Norwich i ligan följt av 4-0 borta mot Maccabi Tel Aviv i CL nu i veckan. Skönt för Mourinho med lite andrum. Men det är poäng varje match som gäller framöver på grund av den urusla starten på säsongen. Laget ligger alltså 15:e plats efter 13 omgångar och har hela 15 poäng upp till serieledande Man City redan nu. Upp till sista CL-plats är det tio pinnar och det är väl inte omöjligt att hämta upp om man påbörjat det nu. Problemet är väl bara att man möter ett superstabilt Tottenham. Är mycket imponerad av deras säsongsinledning där de varit vassa framåt men framförallt oerhört stabila i försvarsspelet. Spurs har bara släppt in elva mål bakåt i ligaspelet och i alla fall jag har vant mig vid att det här laget är ett riktigt svajigt gäng med svängdörrar åt båda hållen. Men med den här defensiven kan man nog komma väldigt långt den här säsongen. Kanske till och med till Champions League med tanke på att Chelsea är en bra bit bakom. Den som lever får se men Tottenham är nog inte så supersugna på att ge Chelsea en gratisbiljett in i toppstriden igen.

Preliminära elvor (The Guardian)

Spurs (4-2-3-1) Lloris - Walker, Alderweireld, Verthonghen, Rose - Dier, Dembele - Son, Mason, Eriksen - Kane

Avbräck: Bentaleb, Chadli och Pritchard skadade. Lamela tveksam och Alli avstängd.

Chelsea (4-2-3-1) Begovic - Ivanovic, Zouma, Cahill, Azpilicueta - Matic, Fabregas - Willian, Oscar, Hazard - Costa

Avbräck: Falcao, Courtois skadade. Tveksamma är trion Ramires, Remy och Terry.

SPELTIPS
Brukar bli en hel del mål när dessa lagen möts. Men Chelseas offensiv har inte varit klockren i år samtidigt som Spurs defensiv ser trygg ut. Ett oavgjort resultat för Tottenham är ingen katastrof och tror därför de prioriterar försvaret i första hand. Tycker därför att under 2,5 mål till 2,05 är värt att testa den här gången. Finns till fina 2,05 hos Expekt (3/5 units).

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip