Tottenham tar emot Chelsea i ett hett londonderby idag. Första gången någonsin det ska spelas Premier League på Wembley Stadium. Tottenham bygger en ny arena precis jämte White Hart Lane. Det gör att man får kalla Wembley hem den här säsongen innan den nya arenan står klar.

Tottenham vann sin premiär utan att kanske övertyga så mycket. Newcastle borta är ingen lätt match att vinna men efter hjälp av Jonjo Shelvey kunde Spurs vinna med 2-0 och en lyckad match för Spurs. Nu ställs man inför en svårare uppgift när mästarna kommer till Wembley. Tottenham har under många säsongen producerat hörnor. Trots att Walker är borta så finns det andra som kommer runt på kanten och fixar hörnor. Laget fick sju hörnor mot Newcastle men släppte även till fem stycken.
Kanes augusti spöke fortsätter att leva vidare. Han har inte gjort mål i ligan under augustimånad. Han hade stolpen mot Newcastle i slutet men närmare än så kom han inte. Spännande att se om han kan göra mål idag på Wembley och radera ut den mindre smickrande statistiken.

Chelsea kommer till Wembley med problem. Förlorade chockartat hemma mot Burnley efter två röda kort på Cahill och Fabregas. Automatiskt avstängda idag och saknas gör även Hazard och Costa. Pedro är ett osäkert kort om han kan spela eller ej. Med systemet som Chelsea spelar blir det mycket på kantspel. I mötet mot Burnley slutade hörnorna 8-5 till Chelseas favör.

Två bra "hörnlag" som spelar mycket via sina kanter när man ska framåt i planen. I mina ögon är 1.86 på överspelet för högt för att inte testas.

Jag spelar Ö10.5 hörnor @1.86 hos Unibet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip