14 12 1 1 33:11 37

Formen
V, V, V, O, V

Lazio - Juve 0-1

Förutsättningarna är klara. Efter 2-2 på Juventus Stadium - där Juve fick en drömstart med 2-0 på nio minuter - så har Tottenham fördel.

Hade Gonzalo Higuain gjort 3-1 på straff och inte missat, då hade mötet kanske sett annorlunda ut. I stället lyckades Eriksen kvittera mötet med drygt 20 minuter kvar. Higuain grämer sig garanterat då målet inneburit ett äkta hattrick innan halvtid. Just Higuain är tillbaka i truppen efter skada, men frågan är om Allegri vågar starta med honom i kväll?

Oavsett vad så måste Juve framåt. Mittbacken Aurier saknas på grund av avstängning för Tottenham vilket naturligtvis är ett avbräck i en sån här match. Samtidigt är Tottenham starka hemma 31-9 i målskillnad i ligan och en ynka förlust. Juve är i sin tur starka och målglada på bortaplan i serie A - tolv segrar på 14 matcher och endast en förlust med 33-11 i målskillnad.

Målglatt sist lagen möttes och ett Juve som måste går för att vinna matchen. Jag tycker det luktar mål här också.