Tottenham att få minst 7 hörnor hemma på White Hart Lane spelas.

Chelsea vann igår och därmed så kommer Tottenham sluta på en mycket fin andraplats i ligan den här säsongen. Med Tottenhams unga trupp så har man en ljus framtid där laget kommer få fira ett guld inom de närmaste åren.

Tottenham är ett hörnlag så det skriker om det. Man är riktigt bra hemma och trycker ner sin motståndare något enormt. Har inte förlorat på White Hart Lane den här säsongen med 16-2-0 som facit.

Tottenhams tre senaste hemmamatcher:

2-0 Arsenal (14-5 i hörnor)
4-0 Bournemouth (13-1)
4-0 Watford (7-5)

Ser man på Tottenhams senaste matcher så har man fått minst sju hörnor i de åtta senaste matcherna.

Man United tog sig vidare till final i EL efter att John Guidetti missat ett jätteläge i slutsekunderna. Finalen väntar den 24:e i Stockholm och det är målet med säsongen nu. Så länge man vinner den så spelar det egentligen inte någon roll om man kommer fyra eller sexa i PL. Fokus är inte i ligan och det såg vi mot Arsenal förra helgen.

Man United backar hem och låter motståndarna föra matchen och så vill man kunna kontra när lägen ges. Jag tror dock inte alls det kommer funka me den taktiken när man åker till säsongens tuffaste bortamatch. Tottenham är det bästa laget att vinna tillbaka bollen när man precis tappat den och bara försvarsspel kommer aldrig hålla i 90 minuter.

Tottenham har som sagt inget rent sportsligt att spela för men det är hemmaplan där man vill fortsätta utan förlust och skulle nog vara väldigt sugna att dunka dit United. Man skapade alltså 14 hörnor när Arsenal kom hit och det skulle faktiskt inte förvåna mig om det blir tvåsiffrigt även mot United.

Jag spelar Tottenham Ö6,5 hörnor @2.05 hos Unibet med 6/7u.
Det blir även Ö14,5 hörnor @7,00 hos bet365 med 2/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip