Tycker West Ham med asian handicap 0 i Carabao Cup (ligacupen) är väldigt lockande. Pengarna tillbaka vid kryss. Möter Spurs i derby-åttondel.

Mycket bra match för Spurs del i helgen. 4-1 mot Liverpool är starka papper och det är bara att lyfta på hatten. I synnerhet som de mötte Real Madrid på bortaplan på tisdagen. Schemat nu är rätt brutalt för Spurs del:

Real Madrid borta den 17/10 (1-1)
Liverpool hemma den 22/10 (4-1-seger)
Man United borta på lördag 28/10
Real Madrid hemma onsdagen 1/11.

Insprängd i det där schemat ligger alltså denna match mot West Ham. Har bara två dagars vila (mån + tis) inför denna match och får bara två dagars vila inför Man U på lör (tors + fre). Med andra ord lär det bli rätt mycket rotation här, den här matchen kommer helt enkelt väldigt olägligt. Dembele, Wanyama och Lamela var otillgängliga mot Liverpool - så jag hade inte räknat med någon av dessa här. Då ska vi komma ihåg att Spurs roterade rätt kraftigt även i förra Ligacupmatchen.

West Ham går inte särskilt bra just nu och Bilic är ifrågasatt - vilket inte är ovanligt sett till den senaste 1,5-årsperioden. Lär vilja göra det bra här med tanke på att det är just med tanke på sitt usatta läge och att det är mot ärkefienden Spurs.
Viktig match mot Palace nu på lördag - men kommer i alla fall in i den här matchen med fyra dagars vila. Som bekant finns inte heller något Europaspel att ta hänsyn till. Kommer säkert rotera en del och en sån som Haksabanovic kan möjligen få chansen här. Har ändå haft okej lag i Ligacupen med en del a-lagsspelare.

Spurs ska självklart vara favoriter här - men min känsla är att den här matchen kommer olägligt för deras del. Går de vidare här väntar dessutom en match till i ligacupen (mot starkt motstånd förmodligen). Knappast positivt för att lag med toppambitioner i ligan och som har bra chans att avancera från en tuff CL-grupp. Cupmatch. Derby. Min känsla är att det här kan bli jämnt och att oddsen på West Ham är lite väl höga.

West Ham med pengarna tillbaka på kryss känns bra till de här höga oddsen.

This is the stats tab
This is the post tip