Umeå FC har börjat säsongen starkt, obesegrade och 8p efter 4 matcher och 10 gjorda mål. Laget har fått in kvalite på mittfätet i lånet från Djurgården, sydkoreanen Soo-Yong och framåt spottar Mårtensson fortsatt in mål även den här säsongen. Till den här matchen är yttern Adjei tillbaka, kanske en av seriens bästa yttrar när säsongen summeras. Umeås andra lag Team TG har börjat sämre, har haft mycket skador och har fortsatt det. Wiberg, Wallgren, Kadhim, Hamdan och Björk skadade samt stjärnan Chenouffi avstängd i kvällens match!!
UFC har grymma förutsättningar att vinna kvällens match enligt mig. Soligt väder, 4-5 plusgrader och snålblåst väntar grabbarna och publiken ikväll för övrigt.

3-1?

Mästarna Chelsea i en avslutande klang- och jubelmatch för hemmapubliken möter ett ointresserat Watford som tänker på semestern. Även om Chelsea ställer över (?) några spelare så är kvaliten tillräcklig för att vinna med minst två bollar mot ett bortasvagt Watford. Watford har sex raka bortatorskar med målskillnad 0-13, även om de skulle lyckas snubbla in ett mål på Chelsea så känns det som att Chelsea gör minst tre ikväll.

4-0? 5-1?


Dubbeln ger 3,63 vilket känns klart spelvärt alla kvällar i veckan

Beefcake

This is the stats tab
This is the post tip