Atletico kommer från en fantastisk seger mot Bayern München. Men att vinna på Mestalla, mot ett Valencia som fått ett lyft efter tränarbytet, blir ingen superenkel match.

Förra säsongen
Valencia - Atletico 1-3
Atletico - Valencia 2-1

La Liga
4. Atl. Madrid 6 3 3 0 12:2 12
16. Valencia 6 2 0 4 9:12 6

Valencia hemma
3 1 0 2 6:8 3

Formen
V, V, F, F, F

Senaste match
Leganes - Valencia 1-2

Atletico borta
3 1 2 0 5:1 5

Formen
V, V, O, V, V

Senaste match
Atletico - Bayern München 1-0

Cesare Prandelli är klar som ny tränare för Valencia, men han tar inte över förrän efter matchen. "Voro" har två raka seger sen han tog över som tillfällig coach och får en sista fajt innan han överlämnar. Nåja, en sista match med grabbarna och inte vilken som helst. Atletico Madrid på hemmagräs. De två segrarna kom mot Alaves och Leganes, inte speciellt namnkunniga gäng, så det här blir en helt annan utmaning. Men självförtroendet är gott och jag tror att Valencia kommer försöka föra spelet, utan att riskera kontringar bakåt mot ett motstånd som är experter på att straffa bolltapp. För Atleticos del kommer man från en blytung och fysiskt kämpig seger hemma mot Bayern München i veckan. Ny batalj ett par dagar senare borta på Mestalla, mot ett nytänt Valencia som fått tillbaka självförtroende. Valencia har gått över 2,5 i alla matcher utom en, medan gästerna har gått under i 4/6 ligamatcher där storsegrar mot Celta Vigo och Leganes var undantagen. Under 2,5 även i CL-matcherna 2/2 mot PSV och Bayern.

Preliminära elvor (Whoscored)

Valencia (4-3-3) Alves - Montoya, Santos, Mangala, Gaya - Perez, Suarez, Parejo - Cancelo, Haddadi, Nani

Saknar: Garay, Medran

Atletico (4-4-2) Oblak - Juanfran, Savic, Hernandez, Luis - Koke, Niguez, Gabi, Carrasco - Gameiro, Griezmann

Saknar: Moya, Cerci, Fernandez, Gimenez, Diego Godin, Tiago

SPELTIPS
Tror att Valencia kommer spela med stor respekt, samtidigt som Atletico kommer från CL och spelar väldigt ofta spelar målsnåla matcher. Under 2,5 liras till 1,85 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip