Lördagens andra match i den spanska La Liga är det mest spännande mötet för dagen där "nya" Valencia tar emot Atletico Madrid på Mestalla. Sedan Marcelino Garcia Toral tog över rodret har vi fått se ett annorlunda Valencia som har inlett ligan på ett lysande sätt, medan Atletico Madrid har fått en trögare start. Detta är ett helt öppet möte, i mitt tycke, som kan sluta hur som helst. Eftersom marknaden har öppnat med Atletico Madrid som en favorit finns det ett värde i att kika på ett spel där Valencia återigen inte ska förlora matchen.

Vilket öppning på säsongen Valencia har fått. Det började med en 1-0 seger hemma mot Las Palmas, som egentligen skulle ha slutat med betydligt större siffrorna, med tanke på vilka lägen brändes i slutminuterna. Sedan blev det en bragd i huvudstaden, där Valencia var så nära att slå Real Madrid, på bortaplan, men mötet slutade 2-2, efter en fantastisk laginsats av Valencia. Säsongen har börjat lysande för Valencia, där de verkligen nu äntligen har börjat spela som ett kollektiv och kommer att vara svåra att slå för samtliga lag denna säsong. Detta inkluderar även Atletico Madrid.

Efter en bedrövlig start i ligan, där Atletico Madrid låg under med 0-2 borta mot Girona men vände matchen och kvitterade till slut, har de tagit sin första vinst borta mot formsvaga Las Palmas med 5-1. Även om det blev stora siffror så är det mer en storförlust än vad det är en storvinst, då Las Palmas nu länge har varit under isen. Storstjärnan Antoine Griezmann är fortfarande avstängd, så det är ett stort avbräck, även om det finns andra goda offensiva krafter. Dock saknas det fortfarande stabilitet i försvaret, med tanke på att två mål släpptes in mot Girona och ett mot Las Palmas. Att backlinjen inte är i toppform kommer att öppna upp och ge Valencia stora möjligheter till att fortsätta trycka in mål.

Hur jag än vrider och vänder kan jag inte se Atletico Madrid som en klar favorit i matchen utan här är det öppet. Därmed finner jag ett värde i att spela på att Valencia åtminstone tar en poäng på hemmaplan och lägger ett spel på 1X till 1.72 i odds hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip