Över 2,5 mål + BLGM hittade enkelt hem i Milanoderbyt igår. Roma (-1,0) blev det däremot förlust på. Tungt minst sagt då Roma spelade ut Atalanta i andra halvlek och hade två bollar i ramen. Nåväl, nya tag idag!

Valencia gästas av Sevilla på Mestalla 16:15.

Sevilla - Deportivo 4-2

Ett formstarkt Valencia kommer ut till Mestalla i eftermiddag. 3 raka segrar och linan över 2,5 mål har laget gått över i de 4 senaste matcherna. Ser ingen tendens på trendbrott mot Sevilla gällande överlinan. Valencia ligger i ett så kallat ingenmansland i tabellen och kan spela helt avslappnat mot Sevilla vilket oftast brukar resultera i en offensivare fotboll.
Sevilla är i sin tur ett "överlag" som bör gå för seger här. Fjärdeplatsen som betyder kvalspel till Champions League är mer eller mindre säkrad då glappet ner till Villarreal på en 5e plats är 7 poäng. Däremot finns chansen att knipa en direktplats CL eftersom man bara har 4 pinnar upp till Atletico Madrid som har en match mer spelad. Men för att ta sig förbi Madridklubben så krävs det nog en seger idag.

Avstängd: Kranevitter

Jag förväntar mig två lag som går för 3 poäng här. Valencia mår bra för stunden och kan spela helt avslappnat. Valencia har gjort 11 mål på sina 4 senaste matcher och italienaren Simone Zaza ser ut att ha hittat formen.
Efter en tyngre period så studsade Sevilla tillbaka senast när man besegrade Deportivo med 4-2. Viktige Vitolo är tillbaka från avstängning.

Spelar över 2,75 till oddset 1,725 på bet365 . Halv vinst på spelet om det stannar på 3 mål.

Tippar 3-1, vad tror ni?