Villareal +1 hemma mot Real Madrid testas. Spelet innebär pengarna tillbaka vid eventuell uddamålsseger för Real. Vinst på spelet om Villareal nyper en poäng.

Och det tycker jag de borde ha goda möjligheter att lösa. Är ju ruskigt starka på hemmaplan, där man gått 7-3-2 i ligan. Släppt in väldigt få mål dessutom. Hemma har man slagit Atlético Madrid och nypt en poäng av Barcelona. Spelade Europa League i torsdags, men roterade en del i elvan då avancemangsmöjligheten redan var borta.

Bra truppläge, enda frågetecknet är runt Sansone (visserligen bästa målskytten) men finns alternativ där. Tänkbart lag:

Asenjo
Mario, Musaccchio, Ruiz, Costa,
Santos, Trigueros, Soriano, Castillejo
Bakambu, Lopéz

Real Madrid har under en längre tid matchats väldigt tufft med tanke på cup och CL. Går ju runt på relativt få nyckelspelare, så nog borde det slita en del även om de är vana vid ett tätt spelschema. Åkte på en förlust mot Valencia i veckan, vilket tajtar till tabelltoppen lite. Varane är out pga skada, vilket verkar öppna för Pepe - som spelat sparsamt i år. Bale kan få en start igen efter att ha gjort comeback efter skada nyligen. Elva:

Navas
Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo
Kroos, Casemiro, Modric
Bale, Benzema, Ronaldo

Villareal är allt som oftast påkopplade på hemmaplan, framför allt mot storlagen. Het stämning på läktaren och inspirerade spelare. Gång efter annan har de spanska lagen strax under de tre stora visat sin kapacitet och det här blir knappast bara att åka hämta en trea för Real Madrid.

This is the stats tab
This is the post tip