Söndagens hetaste och förmodligen jämnaste möte äger rum på Estadio De La Ceramica där Villarreal tar emot Atletico Madrid. I mitt tycke är det ett helt öppet möte, då Villarreal är svåra att slå på deras hemmaborg och då Atletico Madrid har spelat många matcher på sistone, utan att Diego Simeone har gjort några större rotationer. Då marknaden erbjuder strax under dubbla pengar på att Villarreal ska ta poäng finner jag det intressant att kika närmare på ett spel.

Innan ligan tar uppehåll för landslagsspel ska alltså ligasexan Villarreal återigen få en chans att visa varför de är så svårslagna, i synnerhet när de möter starkare motståndare. De har haft sju dagar på sig att vila upp sig efter 2-0 borta segern mot Las Palmas och förbereda sig för en viktig match som gäller Europa League platsen. På tretton spelade matcher har det endast blivit fyra förluster hemma, där förlusterna har kommit mot lag som Girona och Alaves. När Villarreal dock möter bättre lag så gör de alltid bättre ifrån sig. Mot just Atletico Madrid brukar de stortrivas, där Villarreal inte har en förlust på fem senaste matcher. Se här:

LaLiga: 28/10, 2017
Atletico Madrid 1 - 1 Villarreal

LaLiga: 25/4, 2017
Atletico Madrid 0 - 1 Villarreal

LaLiga: 12/12, 2016
Villarreal 3 - 0 Atletico Madrid

LaLiga: 21/2, 2016
Atletico Madrid 0 - 0 Villarreal

LaLiga: 26/9, 2015
Villarreal 1 - 0 Atletico Madrid

Tre dagar innan det tuffa mötet mot Villarreal så tar Diego Simeone med sig hela ordinarie laget, utom Jan Oblak, Kevin Gameiro och Diego Costa (som inte får spela Europe League) till Moskva för att försvara en 3-0 ledning. Där krossade de Lokomotiv Moskva med 5-1 och ställde upp med nästa alla ordinarie spelare, utom Griezmann som hoppade in senare i matchen. Enligt mig var detta inte något genialiskt drag, med tanke på vad som väntar härnäst. Laget kan inte ha återhämtat sig bra efter resan och med tanke på att det är tufft att slå Villarreal oavsett ser jag ingen anledning längre till att Atletico Madrid ska vara favoriter i mötet.

Marknaden erbjuder strax över dubbla pengar på att Atletico Madrid ska vinna mötet, alltså nästan varannan gång, vilket jag är helt oenig om. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på att Villarreal åtminstone tar en poäng i matchen, om inte alla tre, och lägger därmed ett spel på 1X till 1.85 i odds hos Scandibet .
---
Preliminär startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Daniele Bonera, Alvaro Gonzalez, Antonio Rukavina, Manuel Trigueros, Rodrigo Hernandez, Daniel Raba, Pablo Fornals, Roberto Soriano & Carlos Bacca.

Preliminär startelva Atletico Madrid: Jan Oblak, Lucas Hernandez, Jose Gimenez, Diego Godin, Sime Vrsaljko, Vitolo, Saul Niguez, Thomas, Koke, Diego Costa & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip