På Estadio De La Ceramica tar Villarreal emot Deportivo La Coruna i det som jag förväntar mig återigen bli en målfattig match. Tidigare har det släppts in ett fåtal mål när lagen har mötts. I och med att båda lag har skador och avstängningar borde inte mönstret brytas denna gång heller. Villarreal är favoriter till att vinna mötet och är det också enligt marknaden. Dock har marknaden också gått ut med linan över 2,5 mål i matchen, där den har valt över som en favorit - vilket jag inte alls är enig om.

Villarreal befinner sig på en sjätte plats i tabellen, som innebär en kvalplats till Europa League. De gör varken många mål framåt eller släpper in många mål bakåt. På de senaste fem matcherna (inkluderat ligan, cupen och Europa League) där Villarreal har varit involverade har möten slutat med under 2,5 mål. Se här:

Copa del Rey: 4/1, 2018
Leganes 1-0 Villarreal

LaLiga: 23/12, 2017
Valencia 0-1 Villarreal

LaLiga: 17/12, 2017
Celta Vigo 0-1 Villarreal

LaLiga: 10/12, 2017
Villarreal 0-2 Barcelona

EL: 7/12, 2017
Villarreal 0-1 Maccabi

Inför mötet mot Deportivo La Coruna saknar Villarreal mittfältaren Manu Trigueros, som är avstängd. Sedan tidigare saknas även andra spelare som försvårar att det blir många mål i matcherna. Även Deportivo La Coruna saknar många spelare sedan tidigare och har nu även en avstängning på mittbacken Fabian Schär. Dessutom har Deportivo La Coruna haft stora problem att göra mål på sistone.

Tabellen ljuger inte när den visar oss att Deportivo La Coruna ligger trea från slutet. På de fyra senaste ligamatcher har de endast lyckats göra två mål framåt. Där har det blivit en vinst hemma mot Leganes och tre förluster mot Sevilla, Barcelona och Celta Vigo. Endast mot Celta Vigo lyckades Deportivo La Coruna göra ett mål framåt då. Laget blir nu ännu mer försvars inriktade med tanke på att tre mål släpptes in senast mot Celta Vigo.

Det blir en utmaning för Deportivo La Coruna att hålla nollan mot Villarreal. Något mål framåt för Deportivo La Corunas del blir också en utmaning. I vilket fall ser jag detta som en målsnål match där det första laget som lyckas göra mål också kommer att jobba stenhårt för att behålla ledningen. Deras senaste inbördes matcherna har slutat på följande sätt:

Primera Division: 14/5, 2017
Villarreal 0 - 0 Deportivo

Primera Division: 14/1, 2017
Deportivo 0 - 0 Villarreal

Vänskapsmatch: 9/8, 2016
Deportivo 2 - 0 Villarreal

Primera Division: 8/5, 2016
Villarreal 0 - 2 Deportivo

Primera Division: 3/1, 2016
Deportivo 1 - 2 Villarreal

Då endast en av fem senaste matcherna på de två senaste säsongerna har slutat med över 2,5 mål i matchen finner jag ett stort värde i oddset 2.10 på att även denna match slutat med under 2,5 mål i matchen. Därmed lägger jag ett spel på under 2,5 mål i matchen hos Coolbet .
---
Preliminär startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Alvaro Gonzalez, Victor Ruiz, Jaume Costa, Rodrigo Hernandez, Samuel Castillejo, Daniel Raba, Pablo Fornals, Carlos Bacca & Enes Unal.

Preliminär startelva Deportivo La Coruna: Ruben Martinez, Luisinho, Raul Albentosa, Sidnei, Juanfran, Carles Gil, Guilherme, Celso Borges, Adrian Lopez, Florin Andone & Lucas Perez.

This is the stats tab
This is the post tip